Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 eyeliners που μένουν σταθερά όλη μέρα, ακόμα και στον καύσωνα

Αντέχουν στον ιδρώτα και το νερό και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη



Υπάρχει πάντοτε ένα στο νεσεσέρ μιας γυναίκας κι ας μην το φοράει κάθε μέρα. Το eyeliner είναι ένα πολύ αγαπητό προϊόν μακιγιάζ, κάτι σαν το διαχρονικό μαύρο φόρεμα. ίνει στα μάτια τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια εμφάνιση, τονίζοντας το σχήμα τους ή μεταμορφώνοντάς το.

Από το κλασικό cat eye look μέχρι τα graphic eyes, το winged ή το double eyeliner, οι προτάσεις των makeup artists ποικίλουν και μπορείς να τις προσαρμόσεις στις ανάγκες σου αλλά και το στιλ που έχεις. Για τις ημέρες του καλοκαιριού που η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη, το ιδανικό είναι να επιλέξεις ένα eyeliner που έχει πολύ ανθεκτική φόρμουλα και έτσι μπορεί να μείνει σταθερό στα μάτια είτε έρχεσαι αντιμέτωπη με τον ιδρώτα είτε θέλεις να απολαύσεις μια βουτιά στη θάλασσα ή την πισίνα.

Εμείς ξεχωρίσαμε πέντε eyeliners με διάρκεια και αντοχή στις παραπάνω συνθήκες, αλλά και έντονο χρώμα, τα οποία θα απογειώσουν το βλέμμα σου!

HIGH PRECISION WATERPROOF EYELINER DARK BROWN, SEVENTEEN

Αδιάβροχο υγρό eyeliner τύπου στυλό. Με τέλεια απόδοση χρώματος και πινέλο ακρίβειας για λεπτή και χοντρή γραμμή. Αφήνει σαν αποτέλεσμα λαμπερό πλούσιο χρώμα. Στεγνώνει γρήγορα και αφαιρείται εύκολα με το ειδικό ντεμακιγιάζ.

PERFECT STROKES - MATTE LIQUID LINER BLACK, RARE BEAUTY

Αδιάβροχο, ματ υγρό eyeliner με εξαιρετικά μαύρο χρώμα για δραματική ένταση στο μακιγιάζ των ματιών. Το εύκαμπτο άκρο πινέλου αυτού του eyeliner διαθέτει πάνω από 1.000 vegan τρίχες για δημιουργία λεπτών ή παχιών γραμμών με εξαιρετική ακρίβεια και έλεγχο.

DUAL DARE ALL DAY WATERPROOF LINER DARE BLACK, MAC

Αυτό το αδιάβροχο 2 σε 1 eyeliner σε ματ μαύρη απόχρωση διαθέτει πινέλο με υγρή μύτη από τη μία πλευρά για καθαρές γραμμές ακριβείας, και ένα μηχανικό μολύβι kajal από την άλλη για smokey looks. Το μολύβι kohl μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στη γραμμή των βλεφαρίδων όσο και στην εσωτερική γραμμή των ματιών.

FLYLINER LONGWEAR LIQUID EYELINER, FENTY BEAUTY BY RIHANNA

Ένα υγρό eyeliner με πλούσιες χρωστικές και ανθεκτικό στο νερό με πρωτοποριακό εύκαμπτο άκρο και εύκολη λαβή σε τριγωνικό σχήμα για εύκολη σχεδίαση ατελείωτων γραμμών με διάρκεια.

KUSH LIQUID EYELINER, MILK MAKEUP

Αδιάβροχο υγρό eyeliner με φυτικό λάδι που γλιστρά απαλά στην επιδερμίδα. Εφαρμόζεται στην ευαίσθητη γραμμή των βλεφαρίδων χωρίς κόπο και χωρίς να τραβάει ή να τρέχει. Δεν μουντζουρώνεται, δεν μεταφέρεται και παραμένει αναλλοίωτο για 24 ώρες.

 

 

Πηγή cover photo: pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.