Skip to main content

ASK THE EDITOR

Τα πιο μεθυστικά μίνι αρώματα για να τα έχεις πάντα στην τσάντα

Θα μυρίζεις όμορφα όλη μέρα



Το άρωμα που φοράς είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Κάθε σταγόνα που «αγγίζει» απαλά το δέρμα σου και γίνεται ένα με αυτό, αποτελεί το σήμα κατατεθέν σου. Εκφράζει τη μοναδικότητά σου, ενώ μπορεί να δηλώσει πολλά για τη διάθεση αλλά και την προσωπικότητά σου.

Άλλοι παραμένουν πιστοί σε ένα συγκεκριμένο και δεν το αποχωρίζονται ποτέ για πολλά χρόνια, άλλοι όμως αποφασίζουν να αλλάζουν συχνά άρωμα και να δοκιμάζουν καινούριες εσάνς.  Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, το σίγουρο είναι πως εκείνο που θα επιλέξεις, μπορεί να σε ταξιδέψει με τις νότες του στις πιο δυνατές στιγμές της ζωής, εκείνες που έχεις ζήσει με πάθος, αλλά κι εκείνες που ονειρεύεσαι να γίνουν πραγματικότητα, σε υπέροχους προορισμούς που ακόμα δεν έχεις γνωρίσει.

Τα διασημότερα brands από τον κόσμο της ομορφιάς έχουν φροντίσει για αυτό. Σε συνεργασία με εξαίρετους αρωματοποιούς έχουν δημιουργήσει μεθυστικά blends, τα οποία ξεσηκώνουν τις αισθήσεις και σαγηνεύουν. Το καλύτερο βέβαια είναι πως ορισμένα από αυτά τα αρώματα, κυκλοφορούν και σε μίνι συσκευασία, για παράδειγμα σε roll –on, σε spray ή ακόμα και σε solid μορφή, ώστε να τα έχεις πάντοτε στην τσάντα, όπου κι αν βρίσκεσαι. Δεν πιάνουν τόσο χώρο και φυσικά θα τα βρεις σε τιμές πολύ πιο χαμηλές από τις κανονικές συσκευασίες.

Τι λες λοιπόν για μια δοκιμή;

LA SÉLECTION NOMADE (BAL DAFRIQUEBLANCHEGYPSY WATER) 3 * 12 ML, BYREDO

Η συλλογή La Sélection Nomade περιλαμβάνει τα τρια εμβληματικά αρώματα της BYDERO: Bal d'Afrique, Blanche και Gypsy Water σε συσκευασία 12ml, μέσα σε λειτουργικές κομψές δερμάτινες θήκες ταξιδίου.

FOR HER EAU DE TOILETTE 10ML TRAVEL SPRAY, NARCISO RODRIGUEZ

Ένα άρωμα κομψό, αισθησιακό, μυστηριώδες και γλυκό. Ένα μπουκάλι με μαύρο πυρήνα και καθαρές γραμμές. Μια θήκη σε τρυφερό ροζ.

MISS DIOR BLOOMING BOUQUET EAU DE TOILETTE ROLLER PEARL, DIOR

Ένα διακριτικό και κομψό γυάλινο μπουκάλι 20 ml, με ένα ντελικάτο μαργαριτάρι στην κορυφή, για μια αυθόρμητη και εύκολη, νέα προσέγγιση στην εφαρμογή αρώματος. Για φρεσκάρισμα ή αρωματισμό on the go. Αυτό το λουλουδένιο μπουκέτο αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό πάθος του Christian Dior για τα λουλούδια. Στην καρδιά του κρύβει μια τρυφερή συμφωνία παιώνιας και τριαντάφυλλου της Δαμασκού και τη δροσιά ενός ακτινοβόλου περγαμόντου Καλαβρίας. Ένα ποιητικό μονοπάτι τυλίγεται μέσα στις απαλές νότες λευκών musks. Μια ανοιξιάτικη, λουλουδάτη δημιουργία για ένα παιχνιδιάρικο και γοητευτικό Μiss Dior.

L'OMBRE DANS L'EAU SOLID PERFUME, DIPTYQUE

Ένα άρωμα σε μορφή balm με νότες από φύλλα μαύρης σταφίδας και ρόδο Βουλγαρίας. Μια βόλτα σε έναν αγγλικό κήπο με εξαιρετικά πέταλα λουλουδιών και φύλλα θάμνων. Χαρίζει ένα υπέροχο οσφρητικό αποτέλεσμα.

THE DISCOVERY PLAYSET 5x 2ml, MYESENS

Ένα νέο perfume brand, με μια ιδιαίτερη φιλοσοφία: επιλέγει συναισθήματα, στιγμές και προσωπικότητες και τα αποδίδει σε ιδιαίτερα, πραγματικά μοναδικά, αρώματα. Ο πιο απλός τρόπος για να το δοκιμάσεις είναι το Discovery Playset. Μία κομψή συσκευασία που περιλαμβάνει 2ml minivials από τα 5 αρώματα: Boss Babe (ένα blend από blood orange, μεθυστική γαρδένια και γλυκές νότες tobacco), Dance with Me (ένα γλυκόπικρο ελιξίριο με νότες δαμάσκηνου και διακριτικό φρουτώδη χαρακτήρα), Happy Today (ένα αναζωογονητικό κύμα εσπεριδοειδών, αγκαλιασμένο από νότες ροζ πιπεριού και εξωτικών λουλουδιών monoi), I am A Limited Edition (ένα μυστηριώδες άρωμα με νότες μανταρινιού, λευκών λουλουδιών και μια δόση καραμέλας) και Reborn Bohemian (ο έντονος floral χαρακτήρας του Tuberose αναμειγνύεται με νότες candied violets και τη θερμή και γήινη φύση βανίλιας).

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή cover photo: pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά