Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 προϊόντα μακιγιάζ που είναι σκέτοι πειρασμοί και δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου

Αξίζει να επενδύσεις σε αυτά



Η λατρεία μιας γυναίκας για τα προϊόντα μακιγιάζ δεν σταματάει ποτέ. Ιδιαίτερα όταν αυτά έχουν την υπογραφή πολύ διάσημων εταιρειών που ξεχωρίζουν για τις πολυτελείς δημιουργίες τους, με τις φίνες υφές και συνθέσεις.

Κάνοντας μια έρευνα αγοράς, εμείς διαλέξαμε πέντε προϊόντα μακιγιάζ τα οποία είναι πραγματικά σκέτοι πειρασμοί και υπόσχονται να συμπληρώσουν με τον πιο κομψό και γοητευτικό τρόπο τις εμφανίσεις σου.

5 COULEURS COUTURE - SUMMER DUNE COLLECTION LIMITED EDITION 699 MIRAGE, DIOR

Από έντονους μπρονζέ έως σπινθηροβόλους χρυσούς τόνους, αυτές οι αποχρώσεις των σκιών για τα μάτια εξερευνούν μια νέα προσέγγιση που παίζει με ζεστές και χρυσές λάμψεις του ήλιου για ένα φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ ματιών. Με κρεμώδη και άνετη υφή που δε δημιουργεί πτυχές στο βλέφαρο. Προσφέρουν έντονο χρώμα με μακρά διάρκεια. Με ένα δίδυμο διπλών απλικατέρ για πλήρη δημιουργική έκφραση. 

 

UP TO 24H DRAMA LIQUID-PENCIL 03 GREEN METROPOLITAN, LANCOME

Με σύμπλεγμα δύο πολυμερών, χάρη στο οποίο η σύνθεση σταθεροποιείται στην επιδερμίδα χωρίς να μουντζουρώνεται. Αυτό το liner έχει 24ωρη διάρκεια και είναι αδιάβροχο. Με πτητικό Μεταξένιο Έλαιο, για πλούσια θρέψη και έντονο χρώμα. Επίσης, έχει κρεμώδη υφή που απλώνεται και μπλεντάρεται εύκολα. Αφήνει βελούδινη αίσθηση και χαρίζει άνεση όλη την ημέρα.

FACE AND CHEEK PALETTE LIGHT, BOBBI BROWN

Συλλεκτική παλέτα προσώπου η οποία δημιουργήθηκε από κοινού με mekeup artists, ιδανική για να τονίσεις την απόχρωση της επιδερμίδας σου. Περιλαμβάνει: Bronzing Powder, Illuminating Bronzing Powder και Blush, συμπληρωματικών αποχρώσεων της επιδερμίδας για μια φρέσκια και φυσική εμφάνιση.

SYNCHRO SKIN SELF REFRESHING POWDER FOUNDATION 220 LINEN, SHISEIDO

Χαρίζει αψεγάδιαστο τελείωμα που διαρκεί έως και 24 ώρες και μοιάζει σαν μόλις να το έχεις εφαρμόσει. Το Synchro Skin Self-Refreshing Custom Finish Powder Foundation στην απόχρωση 220 Linen, εναρμονίζεται με την επιδερμίδα και αντιστέκεται σε συνθήκες ζέστης, υγρασίας, λιπαρότητας αλλά και στις γραμμές έκφρασης.

LAMÉ CRUSH 42, YVES SAINT LAURENT

Μια πολυτελής, τολμηρή σκιά ματιών. Πες "Eye Dare" και χάρισε couture μεταλλική απόχρωση στo δικό σου look "Le Smokey". Η απόχρωση Magnetic Purple θα κάνει το βλέμμα σου να κλέψει τις εντυπώσεις.

 

 

Πηγή cover photo: unsplash

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.