Skip to main content

ASK THE EDITOR

4 προϊόντα περιποίησης που χαρίζουν ματ όψη στην επιδερμίδα

Βάλε τέλος στη λιπαρότητα και νιώσε όμορφα με το καθαρό σου πρόσωπο



Με τη θερμοκρασία στα ύψη, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις το πρόσωπο σου να στάζει από ιδρώτα αλλά και να γυαλίζει από λιπαρότητα. Αυτό το τελευταίο πρόβλημα δεν είναι φυσικά αποτέλεσμα του καλοκαιριού αλλά διάφορων άλλων παραγόντων. Η υπερλειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, η κληρονομικότητα, οι ορμόνες ευθύνονται για αυτή την δυσάρεστη κατάσταση που σε κάνει να νιώθεις πολύ άβολα.

Τα καλά νέα είναι πως μπορείς να ανακτήσεις τον έλεγχο της επιδερμίδας σου, αρκεί να αναθεωρήσεις τις συνήθειες περιποίησης που ακολουθείς. Το κλειδί για να αποκτήσεις τη ματ όψη που θέλεις και να επαναφέρεις την ισορροπία στην επιδερμίδα σου είναι να χρησιμοποιήσεις εξειδικευμένα προϊόντα τα οποία έχουν στοχευμένη δράση.

Ο καθαρισμός θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα στην καθημερινότητά σου, καθώς αυτός απομακρύνει τα έλαια, τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους, το μακιγιάζ και οποιαδήποτε βρωμιά μπορεί να υπάρχει επάνω στο πρόσωπό σου. Στη συνέχεια, θα πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσεις στην καλή ενυδάτωση, καθώς αυτή επανορθώνει τον επιδερμικό φραγμό και προσφέρει μια αίσθηση άνεσης κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Fluide Mattifiant Equilibrant Λεπτόρρευστη Κρέμα Προσώπου - Ματ Αποτέλεσμα, Jowae

Οι ατέλειες μειώνονται ορατά, η επιδερμίδα είναι βελούδινη, ομοιογενής και λαμπερή.

Normaderm Phytosolution Gel Εντατικού Καθαρισμού, Vichy

Προϊόν καθαρισμού για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής, εμπλουτισμένο με μεταλλικά στοιχεία και προβιοτικά, που απομακρύνει τέλεια από το πρώτο πλύσιμο τις ακαθαρσίες, τη σκόνη και τους ρύπους. Η επιδερμίδα αποκτά άμεσα ματ όψη και εμφανίζει λιγότερη λιπαρότητα στη διάρκεια της ημέρας. Οι ορατοί πόροι και τα μαύρα στίγματα μειώνονται σημαντικά.

Cold Purifying Mask - Κρύα Μάσκα Καθαρισμού, Galenic

Συστέλλει τους πόρους και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Αυτή η κρύα και πλούσια υφή βοηθάει στη συστολή των διεσταλμένων πόρων και βελτιώνει το δέρμα.

Sebologie Απολεπιστική Μάσκα για Βαθύ Καθαρισμό, Lierac

Αυτή η μάσκα καθαρίζει αμέσως τους πόρους σε βάθος και φωτίζει την επιδερμίδα χάρη στην πράσινη και τη λευκή άργιλο καθαρισμού και στους απολεπιστικούς μικρόκοκκους φυτικής προέλευσης. Η εξαιρετικά απορροφητική υφή κρέμας σχηματίζει ένα δροσερό φιλμ κατά την εφαρμογή.

 

 

Cover photo credits : unsplash.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department