Skip to main content

ASK THE EDITOR

Shopping guide: Αυτά είναι τα πιο αισθησιακά αρώματα της αγοράς

Απευθύνονται σε γυναίκες γεμάτες πάθος, που θέλουν να σαγηνεύουν



Με το φθινόπωρο να έχει ξεκινήσει επίσημα πλέον, οι αλλαγές που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας είναι πολλές. Μεταξύ άλλων βρίσκεται και μια αγαπημένη beauty συνήθεια: το άρωμα. Η νέα σεζόν σε προκαλεί να επενδύσεις σε αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση σε κάθε σου βήμα. Τα φθινοπωρινά φρούτα όπως το αχλάδι αλλά και οι ζεστές νότες του musk, του πιπεριού και της βανίλιας πρωταγωνιστούν ξανά και συνθέτουν οσφρητικές εκπλήξεις οι οποίες υπόσχονται να δημιουργήσουν ένα πέπλο αισθησιασμού που θα «αγκαλιάσει» το σώμα σου.

Με άξονα αυτό, διαλέξαμε τα πιο θηλυκά και ερωτικά αρώματα της αγοράς.

KYOTO EAU DE TOILETTE LIMITED EDITION, DIPTYQUE

Για να γιορτάσει τα 60α γενέθλιά της, η Diptyque δημουργεί μια συλλογή εμπνευσμένη από ένα θρυλικό πολιτιστικό ταξίδι: το Grand Tour. Η τέταρτη στάση σε αυτό το ταξίδι: το Κιότο. το eau de toilette, το επίκεντρο είναι η ikebana, μια αρχαία ανθοδετική τέχνη που διαμορφώνει τη φύση σύμφωνα με τους κώδικες των προγόνων. Αυτή η οσφρητική σύνθεση έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το τρίπτυχο της τέχνης: Το τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει τον ανθρωπο, το δίδυμο παντζαρι-βετιβέρ αντιπροσωπεύει τη γη και το λιβάνι τον ουρανό. Μια ξυλώδης λουλουδάτη δημιουργία με την εκλεπτυσμένη χάρη μιας διάταξης ikebana από τριαντάφυλλα και κλαδιά.

dipt

MY WAY EAU DE PARFUM INTENSE, ARMANI

Ενισχυμένες λουλουδάτες νότες εμπλουτίζουν το εθιστικό αρωματικό ίχνος ξύλου, φτιαγμένο από συστατικά που έχουν αντληθεί υπεύθυνα και ευσυνείδητα. Το άρωμα ανοίγει με φωτεινές νότες άνθους πορτοκαλιάς από την Αίγυπτο. Μία νέα έντονη καρδιά από τουμπερόζα Ινδίας αποκαλύπτει σταδιακά την κρεμώδη και βελούδινη όψη της λουλουδάτης αρωματικής υπογραφής του. Στη βάση του αρώματος, το σανδαλόξυλο Νέας Καληδονίας παίρνει έναν ακαταμάχητο κρεμώδη χαρακτήρα μόλις συναντά την αισθησιακή βανίλια Μαδαγασκάρης.

armani

NINA EXTRA ROUGE EAU DE PARFUM, NINA RICCI

Μια έντονη εκδοχή του εμβληματικού αρώματος Nina Rouge του οίκου Nina Ricci. Ένα ανατολίτικο και floral άρωμα, στις νότες κορυφής του Nina Extra Rouge συναντάμε μια πράσινη νότα φραγκοστάφυλου που σε συνδυασμό με το βατόμουρο ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας. Στη συνέχεια, μία floral συμφωνία από τριαντάφυλλο με ελαφρώς πικάντικες νότες τσαγιού αναδεικνύει τον αισθησιασμό της βανίλιας και της πραλίνας που συνθέτουν τις ακαταμάχητες νότες βάσης.

nina

LILY OF THE VALLEY EAU DE PARFUM, ACQUA DI PARMA

Το ζωηρό και ακτινοβόλο άρωμα του Lily of the Valley (κρίνο της κοιλάδας), ενισχύεται με τις λαμπερές νότες εσπεριδοειδών. Το άρωμα αυτού του ντελικάτου λουλουδιού επαναπροσδιορίζεται και συνδυάζεται με γκρέιπφρουτ, petit grain, μια πινελιά από μαύρο φραγκοστάφυλο και ιταλικό περγαμόντο, για να δώσει στο άρωμα μια απροσδόκητη και εθιστική αίσθηση. H πλούσια και floral καρδιά του αρώματος ενισχύει τις νότες του Lily of the Valley χάρη σε 3 μεγαλειώδη λουλούδια: γιασεμί, μανόλια και γεράνι. Τέλος, οι νότες από musk και ξύλο κέδρου αγκαλιάζουν το άρωμα με έναν όμορφο και λαμπερό αισθησιασμό, για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη ανακάλυψη.

aqua

CANDY FLORALE EAU DE TOILETTE, PRADA

Ενα αισθησιακό λουλουδάτο άρωμα που συνδυάζει φωτεινές νότες limoncello, εθιστική παιώνια και μια ζεστή συμφωνία καραμέλας. Το κουτί του αρώματος Prada Candy Florale έχει διακοσμηθεί με ένα εμβληματικό λουλούδι Prada, ενώ το ροζ άρωμα ακτινοβολεί μέσα από το μπουκάλι.

prada

ROLLING IN LOVE BY KILIAN EAU DE PARFUM, KILIAN PARIS

Ένα μεθυστικό άρωμα, που ενσωματώνεται απόλυτα φυσικά σε μια από τις τέσσερις οσφρητικές οικογένειες που καθορίζουν τη μοναδική προσέγγιση του δημιουργού και καλλιτεχνικού διευθυντή Kilian Hennessy στη δημιουργία αρωμάτων: THE NARCOTICS. Ενα "λευκό" άρωμα, που συνδυάζει διαφορετικές υφές παράλληλα με τα ίχνη που αφήνει το άρωμα, με νότες από σπόρους ιβίσκου, γάλα αμυγδάλου, ίριδα, φρέζια, και musk.

kilian

YOUNG ROSE EAU DE PARFUM, BYREDO

Φέρνοντας το εκρηκτικό πιπέρι Sichuan πάνω σε μια βάση Δαμασκηνού τριαντάφυλλου, το άρωμα σκόπιμα αψηφά τους κανόνες, προσφέροντας την ανατρεπτική εκδοχή μιας κλασικής ιστορίας αγάπης. Είναι μια ωδή στο πάντα ανήσυχο πνεύμα της νιότης: ένα οσφρητικό ημερολόγιο εκείνων που γράφουν μόνοι τους το μέλλον τους.

byredo

GIRLS CAN DO ANYTHING EAU DE PARFUM, ZADIG & VOLTAIRE

 Οι νότες κορυφής είναι περγαμόντο, αχλάδι και άνθη πορτοκαλιάς, η μεσαία νότα είναι σπόρος Τόνκα και οι νότες της βάσης είναι φτέρη, βανίλια, μόσχος και αμπροξάν.

zadig

ROSA ABSOLUTE EAU DE TOILETTE, MOLTON BROWN

Ένα πολυτελές floral άρωμα, το Rosa Absolute Eau De Toilette, με έντονο ρομαντισμό και θηλυκότητα που δημιουργεί έντονο πάθος.

molton

 

 

 

Cover photo credits: unsplash.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης