Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 makeup sets που θα σου πάρουν τα μυαλά

Τα διασημότερα brands ομορφιάς έχουν κυκλοφορήσει προϊόντα που είναι ο απόλυτος έρωτας!



Αν αισθάνεσαι έτοιμη να κάνεις την επόμενη σου αγορά για μακιγιάζ, τότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις screenshot τα makeup sets που μας συστήνονται παρακάτω. Τα υπογράφουν κορυφαία brands ομορφιάς τα οποία κάνουν θραύση στο εξωτερικού και τα εμπιστεύονται διάσημες σταρς αλλά και beauty influencers!

Liquid Matte & Silk Balm Minis, Huda Beauty Wild Obsessions

Τρία εύχρηστα μίνι κραγιόν Liquid Matte πλούσια σε χρωστικές που απλώνονται πανεύκολα αφήνοντας στα χείλη ένα απαλό τελείωμα. Αποτελούν ιδανική επιλογή για εφαρμογή σε στρώσεις πάνω από τα κραγιόν για ζουμερά και ενυδατωμένα χείλη. Η σύνθεση διαρκεί όλη μέρα (8 ώρες), δεν στεγνώνει, δεν μεταφέρεται, δεν μουτζουρώνει και δεν αλλοιώνεται με τη χρήση της μάσκας!

huda

Mini Mauves Lip DuoLipstick Set, Rare Beauty

Μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το Stay Vulnerable Glossy Lip Balm με την best-seller απόχρωση Nearly Mauve ενώνει τις δυνάμεις του με το Gratitude Dewy Lip Balm σε μια ολοκαίνουργια, αποκλειστική απόχρωση, Sincere (ροζε μωβ) - για χαλαρές εμφανίσεις με έντονη ενυδάτωση που τα χείλη θα λατρέψουν.

rare

Party Little Favorites set, Tarte

Σετ 3 κορυφαίων προϊόντων που αποτελείται από ρουζ, μάσκαρα και ένα μπουκάλι λάδι maracuja. Η μάσκαρα επιμηκύνει, γυρίζει και δίνει όγκο στις βλεφαρίδες ενώ τις περιποιείται. Το ρουζ μεγάλης διάρκειας Amazonian clay 12-hour γίνεται ένα με το δέρμα για τέλεια αποτελέσματα όλη την ημέρα. Το λάδι maracuja deluxe παρέχει τη φροντίδα που χρειάζεσαι για δέρμα που ανακτά τη σφριγηλότητα, τη λάμψη και την απαλότητα.

tarte

Lips Battle Lips Makeup Set, Sephora Favorites

Η νυχτερινή μάσκα Sweet Candy της LANEIGE θα σου χαρίσει απαλά και λεία χείλη. Το cult 101 Ointment Original βάλσαμο πολλαπλών χρήσεων της LANOLIPS παρέχει εξαιρετική ενυδάτωση. Το NARS Iconic Lipstick in Inappropriate Red προσφέρει άψογη κάλυψη με ένα κτύπημα. Το κραγιόν MatteTrance του PAT MCGRATH το 1995, η nude απόχρωση αισθησιακά κρεμώδους προσφέρει ένα μοντέρνο ματ τελείωμα ενυδατώνοντας τα χείλη. Το Fenty Glow Gloss Bomb της FENTY BEAUTY λάμπει τα χείλη και ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος. Η γυαλιστερή σκιά της SEPHORA COLLECTION 140 Independent με μαργαριτάρι πρέπει να χρησιμοποιείται χωρίς μέτρο.

sephora

The More The Merrier Set, Benefit Cosmetics

Κιτ μακιγιάζ με τα best sellers της εταιρείας Benefit Cosmetics. Περιέχει μεταξύ άλλων το Pore Primer the Porefessional, το 24-H Brow Setter, τη μάσκαρα They’re Real Magnet και το The Porefessional Hydrate Primer.

 benefit

 

 

cover photo credits unsplash.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

7 must beauty προϊόντα για να πάρεις μαζί σου στα τριήμερα του Μαρτίου

Τι να έχεις μαζί σου για να καλύψεις όλες σου τις beauty ανάγκες, ακολουθώντας παράλληλα τη φιλοσοφία του less is more

ASK THE EDITOR

4 ζουμερά lip oils για ανάλαφρα ανοιξιάτικα beauty looks

To must προϊόν για το νεσεσέρ σου αυτήν την περίοδο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;