Skip to main content

ASK THE EDITOR

Η πιο iconic συσκευή ομορφιάς που πρέπει να επενδύσεις στο Black Friday

Αυτές τις εκπτώσεις τις περιμένουμε όσο τίποτε άλλο!



Black Friday σημαίνει δελεαστικές προσφορές και η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα που θα κάνεις επιτέλους δικά σου τα beauty items που τόσο ποθείς, πλησιάζει! Φέτος μάλιστα, περιμένουμε αυτή την ημέρα περισσότερο από ποτέ, αφού η επιθυμία για ανανέωση και η ανάγκη για χαρά είναι μεγάλες.

Αν είσαι beauty gadget afficionado και αναζητάς την τέλεια επιδερμίδα ή αν προτιμάς να κάνεις smart Xmas shopping, εκμεταλλευόμενη τις χαμηλότερες τιμές, τότε στη λίστα με τα προϊόντα που θα προσθέσεις στο καλάθι σου πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις και την πιο iconic συσκευή ομορφιάς, που λατρεύουν οι celebrities.

Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στις πιο must-have FOREO συσκευές στις οποίες αξίζει να επενδύσει κανείς με τις Black Friday προσφορές, αφού θα εξοικονομήσεις έως και 50% στις πιο πρωτοποριακές τεχνολογίες ομορφιάς της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των LUNA 3, UFO 2 και BEAR.

image

Πρόκειται για την πραγματική επανάσταση στην περιποίηση του προσώπου, με όλο και περισσότερες γυναίκες να αποκτούν το πρώτο τους beauty gadget με την υπογραφή του brand Foreo και τις σταρς του εξωτερικού να το επιλέγουν όχι μόνο για την φροντίδα του προσώπου τους πριν από μια εμφάνιση στη σκηνή ή το κόκκινο χαλί, αλλά κυρίως για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς τους.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.