Skip to main content

ASK THE EDITOR

3 glam μακιγιάζ που ξεχωρίσαμε από εμφανίσεις των αγαπημένων celebrities – Ιδανικά για τις γιορτές

Κολακεύουν όλα τα πρόσωπα



Ενόψει των γιορτών όλες οι γυναίκες βρισκόμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη δημιουργία εκείνων των looks που θα μας κάνουν να εντυπωσιάσουμε σε κάθε μας βήμα. Ένα από τα δυνατά «χαρτιά» είναι φυσικά και το μακιγιάζ το οποίο αποκτά glam πινελιές και αναβαθμίζει την εικόνα μας, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, ακόμα και το χτένισμα αλλά και το σύνολό μας.

Οι celebrities αποτελούν όπως πάντοτε μια πολύτιμη πηγή έμπνευσης για τέτοιες περιστάσεις. Εμείς ξεχωρίσαμε τρία υπέρλαμπρα και άκρως θηλυκά μακιγιάζ αγαπημένων σταρς της διεθνούς σόουμπιζ τα οποία μπορείς να αντιγράψεις με ευκολία και να αφήσεις τους πάντες άφωνους. Και τα τρία looks φέρουν την υπογραφή της make-up artist Nikki Wolff.

Hailey Baldwin Bieber

Η Hailey Bieber επέλεξε πρόσφατα ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ βασισμένο στο πράσινο eyeliner. Το συγκεκριμένο touch έδωσε έναν fun χαρακτήρα στο look της τονίζοντας τα μάτια της. Η make-up artist Nikki Wolff πέρασε στα μάτια του μοντέλου περιμετρικά, ένα πράσινο μολύβι και στη συνέχεια χρησιμοποίησε μία ιριδίζουσα σκιά στο κινητό βλέφαρο- στο μέσο και στις εσωτερικές γωνίες. Για τα χείλη προτίμησε ένα browny nude κραγιόν.

biebergreen

Rosie Huntington-Whitley

Εξίσου εντυπωσιακό και άκρως σαγηνευτικό και το μακιγιάζ της Rosie Huntington-Whitley, στην περίπτωση της οποίας η make-up artist Nikki Wolff επένδυσε στη διαχρονική αξία του κόκκινου κραγιόν που κάνει πάντοτε το statement σε μια εμφάνιση. Ενώ, συνδύασε το look με έντονο cat eye και λευκό μολύβι στην κάτω γραμμή των ματιών για να τονίσει τα μπλε μάτια της.

rosiered

Demi Moore

Τέλος, η make-up artist Nikki Wolff επέλεξε ένα πιο φυσικό μακιγιάζ για την Demi Moore, με μια διακριτική έμφαση στα μάτια. Η διάσημη ηθοποιός πόζαρε στο φακό με αψεγάδιαστη επιδερμίδα που λάμπει από υγεία και, όπως βλέπεις, η make-up artist τόνισε το βλέμμα της σταρ κάνοντας ένα απαλό smoky look με γκρι – μωβ σκιά, ενώ συμπλήρωσε το μακιγιάζ με απαλό μπεζ χρώμα στα χείλη και gloss.

naturaldemie

 

 

all photo credits Instagram @nikki_makeup

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ