Skip to main content

ASK THE EDITOR

4 κραγιόν που χαρίζουν αισθησιακό χρώμα στα χείλη και τα κρατούν απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα

Γίνονται ο σύμμαχός σου και κάτω από τη μάσκα



Το κραγιόν, εκτός από beauty προϊόν που σου επιτρέπει να βάλεις περισσότερο χρώμα στο μακιγιάζ σου και να αναδείξεις τα χείλη σου, είναι το booster εκείνο που μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Για να απολαύσεις την εφαρμογή του στο έπακρο και να νιώθεις άνετα όσες ώρες το φοράς (ακόμα και κάτω από τη μάσκα), θα πρέπει να επιλέξεις συνθέσεις οι οποίες είναι ενισχυμένες με συστατικά που φροντίζουν τα χείλη, κρατώντας τα ενυδατωμένα, απαλά, μαλακά και υγιή.

Εμείς βρήκαμε τέσσερα κραγιόν, τα οποία προσφέρουν πλούσιο χρώμα με διάρκεια στο μακιγιάζ των χειλιών, ενώ παράλληλα υπόσχονται την περιποίηση τους χάρη στα ενυδατικά τους στοιχεία, όπως τα πολύτιμα έλαια ή το βούτυρο Μορίνγκα.

Matte Lipstick 34 Cashmere Cream, Korres

Ματ κραγιόν με κρεμώδη υφή για έντονο, πλούσιο χρώμα και άνετη εφαρμογή. Με έλαιο από Βύσσινο το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες.

korresmorellokragion

Pure Color Whipped Matte Lip Color With Moringa Butter 924, Estee Lauder

Ματ υφή, βελούδινα απαλό, ανάλαφρο και χωρίς να κολλάει. Εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά που φροντίζουν τα χείλη, περιέχει Βούτυρο Μορίνγκα και Υαλουρονικό Οξύ. 

esteelaudermoringa

Rouge Rouge Shiseido RD310, Shiseido

Ζωντανό κόκκινο με τη μοναδική τεχνολογία Shiseido που προσδίδει διάρκεια στο χρώμα όλη την ημέρα. Εξαιρετική απόδοση χρώματος, σταθερότητα για τουλάχιστον 4 ώρες ενώ ταυτόχρονα χείλη ζουμερά, όμορφα, απαλά και λεία.

shiseidoenudatiko

Divorce Lipstick, Byredo

Ένα πορτοκαλι-κόκκινο κραγιόν με σατινέ φινίρισμα που αντανακλά το φως και διαστέλλει το χρώμα. Χρώμα πλούσιο με εξαιρετική σύνθεση που είναι άνετη και αψεγάδιαστη. Έχει πολυτελή επίπεδα κορεσμού χρώματος και δεν ξηραίνει τα χείλη, ενώ η σύνθεσή του είναι vegan.

byredodivorce

 

 

 

 

cover photo credits Instagram @annamaradan

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός