Skip to main content

ASK THE EDITOR

12 σαγηνευτικά αρώματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η πιο ερωτική στιγμή του χρόνου πλησιάζει και εμείς ξέρουμε πώς να σε κάνουμε να μαγέψεις το άλλο σου μισό!



Ο Φεβρουάριος μας βάζει πάντοτε σε mood ερωτικό, αφού έχει την τιμητική της η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που είναι αφιερωμένοι σε εκείνους που αγαπιούνται πολύ αλλά και σε όσους δηλώνουν ερωτευμένοι. Η 14η του μήνα έχει πολύ μεγάλη σημασία λοιπόν και όσες γυναίκες το ζουν (και όχι μόνο) θέλουν να αναδείξουν την πιο θελκτική εκδοχή τους.

Ένας τρόπος για να το κάνεις είναι τα αρώματα. Όχι οποιαδήποτε, αλλά εκείνα που οι συνθέσεις τους περιλαμβάνουν τις πιο σαγηνευτικές και αισθησιακές νότες.

Εμείς σου προτείνουμε τα παρακάτω:

BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN, YVES SAINT LAURENT

Μέσα σε ένα σέικερ η εμβληματική Συμφωνία του Black Opium αναμιγνύεται με δροσιστικά, αναπάντεχα συστατικά. Όταν η ενέργεια του Μαύρου Καφέ συνδυάζεται με ζουμερό, άγουρο μανταρίνι και την κρεμώδη σάρκα σύκου, το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό σαν δόση αδρεναλίνης.

ysllim

EDEN JUICY APPLE 01 KAYALI, SEPHORA

Παιχνιδιάρικο και ζωηρό, πληθωρικό άρωμα, ένας δελεαστικός, λαχταριστός συνδυασμός τραγανών και ζουμερών κόκκινων μήλων, γλυκών μούρων και φρέσκων λουλουδιών. Απογειώνει τους οσφρητικούς σου κάλυκες!

kayaliseph

ICON COLOR PEONY & PEPPERCORN EAU DE PARFUM BANANA REPUBLIC, SCARLET BEAUTY

Spicy Floral το άρωμα Peony & Peppercorn αποτελείται από νότες κορυφής ροζ πιπεριού και περγαμόντου, νότες καρδιάς ροζ παιώνιας και ρόδου και νότες βάσης κασμιρένιου ξύλου και skin musk.

bananarepubliclim

LA NUIT TRÉSOR INTENSE EAU DE PARFUM, LANCOME

Εθιστικό, floriental άρωμα μέσα σε ένα πανέμορφο μπουκάλι που θυμίζει ρουμπίνι. Στις νότες κορυφής το ζουμερό μαύρο κεράσι, ενώ στις νότες καρδιάς το αισθησιακό τριαντάφυλλο Δαμασκού.

lancomelim

PUTAIN DES PALACES, ETAT LIBRE D’ORANGE, ORLOFF BEAUTY

Σκέτη αισθησιακή φαντασίωση. Θηλυκό πουδρένιο άρωμα με πνεύμα μπουντουάρ. Συνδυάζει λουλούδια – ίρις, τριαντάφυλλο και πούδρα ριζιού- με νότες δέρματος - σανταλόξυλο, musk και Tonka beans-  για έναν πολύ αισθησιακό αποτέλεσμα. Η έμπνευση, η σοφιστικέ γυναίκα που περιμένει σε μπαρ ξενοδοχείου τη λεία της.

putaindespalaces

BVLGARI ALLEGRA FIORI D'AMORE EAU DE PARFUM, BVLGARI

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα, bulgarian roses, ολοκληρώνουν την καρδιά του μπουκέτου. Το φρέσκο και βελούδινο άρωμά του εντείνεται με μια μοντέρνα συμφωνία: Πρελούδιο Βατόμουρου. Κομψό και γεμάτο πάθος, το Fiore d’Amore προκαλεί με γενναιοδωρία τα θαύμα της αγάπης, και το βελούδινο απαλό άγγιγμα του πάθους.

bulgarilim

VELVET ROSE & OUD COLOGNE INTENSE SPECIAL-EDITION, JO MALONE LONDON

Τριαντάφυλλο Δαμασκού, πλούσιο και πολύπλευρο, τυλιγμένο σε αισθησιακές ξυλώδεις νότες oud. Κορυφώνεται με γαρύφαλλο και νότες πραλίνας.

jomalonelim

POISON GIRL EAU DE PARFUM, DIOR

Μια αισθησιακή παγίδα που "δηλητηριάζει" αμέσως και απογειώνει την απόλαυση σε σημείο εθισμού. Ένα γλυκόπικρο λουλουδάτο άρωμα με ζουμερό πορτοκάλι, τυλιγμένο σε σπόρους τόνκα από τη Βενεζουέλα και σε ανθισμένο τριαντάφυλλο της Grasse.

diorlim

FLORA LUMINARE EAU DE PARFUM, MOLTON BROWN

Ζεστές νότες πικραμύγδαλου που έχουν μαλακώσει σε neroli και tiare, με αποκορύφωμα το κρεμώδες ίχνος που αφήνει το σανδαλόξυλο και musk. Ουτοπικό. Λαμπερό. Φωτεινό.

moltonlim

MY WAY EAU DE PARFUM INTENSE, ARMANI

Ενισχυμένες λουλουδάτες νότες εμπλουτίζουν το εθιστικό αρωματικό ίχνος ξύλου, φτιαγμένο από συστατικά που έχουν αντληθεί υπεύθυνα και ευσυνείδητα. Το άρωμα ανοίγει με φωτεινές νότες άνθους πορτοκαλιάς από την Αίγυπτο. Μία νέα έντονη καρδιά από τουμπερόζα Ινδίας αποκαλύπτει σταδιακά την κρεμώδη και βελούδινη όψη της λουλουδάτης αρωματικής υπογραφής του. Στη βάση του αρώματος, το σανδαλόξυλο Νέας Καληδονίας παίρνει έναν ακαταμάχητο κρεμώδη χαρακτήρα μόλις συναντά την αισθησιακή βανίλια Μαδαγασκάρης.

armanilim

UN CHANT D'AMOUR EAU DE PARFUM, PRADA

Ανακουφιστικό και σαρκικό. Ξεκινά με καθαρές, εκρηκτικές νότες νερολί, αποκτά βάθος με σαγηνευτικές νότες καρδιάς από άνθος πορτοκαλιάς κι ολοκληρώνεται με μια βάση από πουδρέ κι αισθησιακές νότες μόσχου.

pradalim

EAU ROSE EAU DE PARFUM, DIPTYQUE

Σε αυτή τη σύνθεση, εκχυλίσματα και συμπύκνωμα του τριαντάφυλλου damascena και centifolia ενισχύουν την ένταση των λουλουδιών. Η ουσία του τριαντάφυλλου Firad προστίθεται σε αυτό το δίδυμο, με τις εκπληκτικές φρουτώδεις νότες του λίτσι και τις απροσδόκητες γλυκιές νότες του χαμομηλιού μαζι με πράσινες νότες αγκινάρας. 

diptilim

 

 

 

 

 

 cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ