Skip to main content

ASK THE EDITOR

Αυτό είναι το χτένισμα που ξεχώρισε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Θα κυριαρχήσει το 2022



Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης αποτελεί πάντοτε μια σπουδαία πηγή έμπνευσης για τις fashion & beauty addicts, αφού μέσα από αυτήν μπορούν να εντοπίσουν τα looks που πρόκειται να τις συνοδεύσουν στις εμφανίσεις τους την επόμενη σεζόν και μάλιστα, εξασφαλίζουν πως θα είναι πάντοτε ενημερωμένες.

Αυτή τη φορά στεκόμαστε στο κομμάτι της ομορφιάς και συγκεκριμένα στα μαλλιά. Επίσημος χορηγός της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για 28 σεζόν, το TRESemmé και η Global Stylist του, Justine Marjan, αποκαλύπτουν ένα από τα χτενίσματα που θα κυριαρχήσει αυτή τη χρονιά και που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω στις γυναίκες που θα το «υιοθετήσουν».

Σύμφωνα με την Justine Marjan, το 90s Big Blowout είναι το look που φέρνει τα μαλλιά στο προσκήνιο, και αναδεικνύει το Υ2Κ trend: τις τάσεις και τα looks που κυριάρχησαν στα 90s και τα early 00s και φέτος κάνουν δυναμικά την επιστροφή τους!

tresemblowout

Η Justine Marjan μοιράζεται τα βήματα για να δημιουργήσεις κι εσύ το 90s Big Blowout και αναφέρει: «Το συγκεκριμένο look κάνει τα μαλλιά να φαίνονται γεμάτα, υγιή και λαμπερά! Βλέπουμε μία έντονη επανεμφάνιση των look με πολύ όγκο, που δεν απαιτούν όμως μεγάλη προσπάθεια».

 

  1. Λούζουμε τα μαλλιά τα με το σαμπουάν και conditioner TRESemmé Biotin + Repair 7.
  2. Εφαρμόζουμε τον αφρό TRESemmé Volume & Lift σε βρεγμένα μαλλιά εστιάζοντας στις ρίζες, και την λακ TRESemmé Flawless Volume από την μέση έως τις άκρες.
  3. Στεγνώνουμε με μια στρογγυλή βούρτσα, την οποία στριφογυρνάμε συνεχώς στα μαλλιά μέχρι να τελειώσουμε την κάθε τούφα.
  4. Ασφαλίζουμε με τσιμπιδάκια κάθε τμήμα και το αφήνουμε να κρυώσει.
  5. Ψεκάζουμε τα μαλλιά με την λακ TRESemmé Flawless Volume.
  6. Αφαιρούμε τα τσιμπιδάκια, κάνουμε μασάζ στις ρίζες, τινάζουμε τις μπούκλες και ολοκληρώνουμε χρησιμοποιώντας περισσότερη λακ, εφόσον χρειάζεται.

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @tresemme

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department