Skip to main content

ASK THE EDITOR

Beauty news: Η Byredo υποδέχεται τη Lucia Pica στον ρόλο της νέας Creative Image and Makeup Partner

Ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο του Byredo Makeup είναι γεγονός



Όταν ο οίκος Byredo ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει την πρώτη του συλλογή μακιγιάζ, προκάλεσε φρενίτιδα στις λάτρεις του brand ανά τον κόσμο. Έκτοτε, τα προϊόντα του που χαρακτηρίζονται για το πρωτοποριακό τους packaging που μοιάζει με έργο τέχνης αλλά και την πολυχρηστικότητα τους, γίνονται ανάρπαστα.

Τώρα, ο οίκος Byredo, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην Byredo MakeUp Collection, εντάσσοντας στο δυναμικό του την διεθνούς φήμης makeup artist, Lucia Pica, στον ρόλο της νέας Creative Image and Makeup Partner.

H Lucia Pica θα συνεργαστεί με τον ιδρυτή και Creative Director της Byredo, Ben Gorham, για να εξελίξει την αρχική σειρά των προϊόντων, το οπτικό τους σύμπαν, αλλά και τη σχέση τους με εκείνους που τα επιλέγουν.

dfgfdgfdgdfg

Έπειτα από 6 χρόνια ως Global Creative Makeup και Colour Designer της Chanel και δύο δεκαετίες ως freelance makeup artist, η γεννημένη στη Νάπολη Lucia Pica διαθέτει απαράμιλλη εμπειρία στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίους φωτογράφους και καλλιτέχνες.

Η ανατρεπτική χρωματική παλέτα είναι το σήμα-κατατεθέν των sophisticated makeup looks της. H Lucia Pica θα πραγματοποιήσει την πρώτη της παρουσίαση για το Byredo Makeup το φθινόπωρο του 2022.

«Το μακιγιάζ είναι η πρώτη κατηγορία της Byredo που δεν χρησιμοποιώ εγώ ο ίδιος, οπότε εκτιμώ ιδιαίτερα έναν συνεργάτη με ξεχωριστή οπτική και η δουλειά της Lucia είναι μοναδική. Ο τρόπος με τον οποίο «βλέπει» τους ανθρώπους μέσα από το μακιγιάζ – η δύναμη και ταυτόχρονα η ευαλωτότητά τους, η συμπεριφορά τους – είναι όμορφος και αντηχεί με όσα ελπίζω να επιτύχουμε στη Byredo. Οι φιλοδοξίες μας για το μακιγιάζ είναι πραγματικές» δήλωσε ο Ben Gorham, Creative Director και Founder της Byredo.

Εμείς ανυπομονούμε να δούμε το έργο τους!

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;

ΠΑΙΔΙ

Πασχαλινές δημιουργίες από τα χεράκια τους

Απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα διακοσμητικά