Skip to main content

ASK THE EDITOR

9 πολυτελή έλαια προσώπου

Για βελούδινη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα



Αποτελούν τεράστια τάση στον κόσμο της ομορφιάς και την περιποίηση της επιδερμίδας και πλέον,  έχουν φανατικούς οπαδούς παγκοσμίως. Τα έλαια προσώπου έχουν πολλά οφέλη, όπως η έξτρα θρέψη, η βαθιά ενυδάτωση, η λάμψη, η ανάπλαση, η αντιγηραντική προστασία και η τόνωση, με τις  ξηρές επιδερμίδες να τα έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ.

Εμείς βρήκαμε εννιά από τα πιο δημοφιλή της αγοράς και σου τα προτείνουμε!

100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil, The Ordinary

Μια φόρμουλα καθημερινής υποστήριξης με 100 τοις εκατό υψηλής καθαρότητας, βιώσιμης προέλευσης, βιολογικό, ψυχρής έκθλιψης έλαιο σπόρων τριαντάφυλλου.

ordinaryoil

Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil, Guerlain

Η εκπληκτική υφή του προσφέρει τον πλούτο ενός λαδιού, την ελαφρότητα μιας λοσιόν και τη δύναμη ενός ορού. Κατασκευασμένο από 95% φυσικά προερχόμενα συστατικά, η φόρμουλά του, εμπλουτισμένη με αποτελεσματικά microbeads, λειτουργεί αμέσως για να ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να το βαραίνει.

wateryoilface

Luna Sleeping Night Oil, Sunday Riley

Δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα το επόμενο πρωί. Ο εστέρας ρετινοειδούς οξέος μειώνει την εμφάνιση των πόρων και των ρυτίδων, βελτιώνοντας ορατά τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.

sundayroil

Black Rose Precious Face Oil, Sisley

Με υψηλή συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά, αυτό το μεταξένιο ξηρό λάδι προετοιμάζει, θρέφει και έχει αντιγηραντικά αποτελέσματα. Πλούσιο σε Ωμέγα 3 και 6, προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί την καθημερινή του περιποίηση. Με το ισχυρό μείγμα φυτικών ενεργών συστατικών που θρέφουν, ανανεώνουν και προστατεύουν.

sisleyfaceoil

Nourishing Rose Oil, Laura Mercier

Ελαφρύ έλαιο που απορροφάται γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα με μια υγιή λάμψη - απαλή, φωτεινή, ανανεωμένη. Αποτελείται από έναν συνδυασμό ελαίων που καταπραΰνουν, προσφέρουν θρεπτικές ουσίες και αποκαθιστούν την ισορροπία στην υγρασία της επιδερμίδας.

lauramercieroil

Bio Hemp Έλαιο Προσώπου, Garnier

Επανορθωτικό ενυδατικό έλαιο προσώπου εμπλουτισμένο με Βιολογικό Έλαιο Σπόρου Κάνναβης + Βιταμίνη Ε. Επανορθώνει τις λεπτές γραμμές, ενυδατώνει και καταπραΰνει την στρεσαρισμένη επιδερμίδα.

garnierfaceoil

Extra Face Oil, Bobbi Brown

Χάρη στην ελαφριά του φόρμουλα απορροφάται εύκολα, ενυδατώνει, απαλύνει και αναζωογονεί περιέχοντας Βιταμίνη Ε, σουσάμι, γλυκό αμύγδαλο και έλαια jojoba. Η βιταμίνη Ε προστατεύει την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

bobbibrownoil

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate, Kiehl’s

Το καταπραϋντικό αυτό έλαιο προσώπου είναι μοναδικά σχεδιασμένο για επιδερμίδες με ατέλειες, όπως οι επιδερμίδες με τάση για σπυράκια, με ορατή ερυθρότητα και έλλειψη αίσθησης άνεσης. Δημιουργημένο με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένου του Έλαιου από σπόρους κάνναβης και Πράσινου Έλαιου Ρίγανης, αυτό το ανάλαφρο, μη φαγεσωρογόνο έλαιο προσώπου συμβάλλει σημαντικά στην ανακούφιση της επιδερμίδας.

canabiskiehls

Infused Oil For The Face, Diptyque

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα λευκής ίριδας και ροδοπέταλα, αυτό το ξηρό λάδι αποκαθιστά τη φυσική ζωτικότητα της επιδερμίδας ενώ λειαίνει τις λεπτές γραμμές αποκαλύπτοντας παράλληλα την πραγματική υγιή λάμψη της.

infusedfaceoildiptyque

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

Τι είναι το skin slugging και πώς να το εντάξεις στο skincare routine σου

Σου λύνουμε την απορία, μέσα από όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια τάση στο skincare που όλο και εξαπλώνεται

ASK THE EDITOR

Γιατί τα πεπτίδια είναι η πιο hot τάση στο skincare αυτή τη στιγμή

Όλοι οι λόγοι για να εντάξεις προϊόντα με πεπτίδια στη ρουτίνα ομορφιάς σου

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός