Skip to main content

ASK THE EDITOR

Βραβεία Όσκαρ 2022: Ανακαλύψαμε το μυστικό της απόλυτης λάμψης στο μακιγιάζ της Μαρίας Μενούνος

Το προϊόν που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Γιαννέτος για την προετοιμασία της επιδερμίδας της



Στην 94η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ που πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theatre, πολλές ήταν οι διασημότητες που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ανάμεσά τους και η Ελληνίδα Μαρία Μενούνος, η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα οσκαρικό look. Μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας μέσα στο couture στράπλες φόρεμα σε πράσινο χρώμα, με την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti, αλλά και με την εικόνα της, καθώς η φυσική της ομορφιά συνάντησε τη σύγχρονη αισθητική στο μακιγιάζ της το οποίο δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος εμπνευσμένος από τις ελληνικές ρίζες.

Εκείνο που ξεχώρισε στο μακιγιάζ της Μαρίας Μενούνος ήταν η απόλυτη λάμψη, αποτέλεσμα της εφαρμογής των κατάλληλων προϊόντων.

«Η εμφάνιση της Μαρίας είναι μια ωδή στις ελληνικές της ρίζες. Το πανέμορφο πράσινο φόρεμά της, δημιουργία γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας, με ενέπνευσε για ένα τελείως «καθαρό» μακιγιάζ, ενώ χρησιμοποιώντας το Quickliner για τα μάτια, έδωσα ένα πιο μοντέρνο στοιχείο, δημιουργώντας μια διπλή γραμμή στα μάτια. Παράλληλα, έδωσα ένταση με το Quickliner for Eyes Intense charcoal και το High Impact Easy Liquid Eyeliner σε μαύρο χρώμα.», είπε ο Δημήτρης Γιαννέτος για το look της σταρ.

marimenou

photo @mariamenounos

 

Το μυστικό του για την απόλυτη λάμψη κρύβεται στη σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας. Για ένα λαμπερό look ο διάσημος hair stylist & makeup artist, Δημήτρης Γιαννέτος, προετοίμασε την επιδερμίδα με τη Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator, μια best seller κρέμα με ανάλαφρη μη λιπαρή σύνθεση η οποία παρέχει ενυδάτωση που εισχωρεί σε πάνω από 10 στιβάδες. Ενισχύει άμεσα την ενυδάτωση κατά 174% και χαρίζει 100 ώρες ενυδάτωσης. Η Τεχνολογία Αυτο-Αναπλήρωσης βοηθά την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή νερού, παρέχοντας συνεχή ενυδάτωση για «γεμάτη», με υγιή λάμψη επιδερμίδα.

Ακόμη, ο Δημήτρης Γιαννέτος εφάρμοσε το Moisture Surge™ Face Spray Thirsty Skin Relief​ της εταιρείας Clinique, ένα αναζωογονητικό, oil-free σπρέι για το πρόσωπο το οποίο αναπληρώνει άμεσα το επίπεδο υγρασίας της επιδερμίδας με ένα λεπτό νεφέλωμα. Απαλύνει και κατευνάζει την επιδερμίδα στη στιγμή.

cliniquemoisturesurge 

 

 

 

 

 

cover photo @mariamenounos

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

ASK THE EDITOR

4 ζουμερά lip oils για ανάλαφρα ανοιξιάτικα beauty looks

To must προϊόν για το νεσεσέρ σου αυτήν την περίοδο

ASK THE EDITOR

Μπορώ να αντικαταστήσω εντελώς το conditioner με μια μάσκα μαλλιών;

Πότε μπορείς να σταματήσεις τη χρήση conditioner, αντικαθιστώντας το με ένα πιο δραστικό προϊόν όπως οι μάσκες μαλλιών;

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!