Skip to main content

ASK THE EDITOR

Το μυστικό για να προσφέρεις αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα σου όλη μέρα

Εσύ γνωρίζεις τις ευεργετικές ιδιότητες της Βιταμίνης C;



Η βιταμίνη C έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά ενεργά συστατικά στη σύγχρονη φροντίδα της επιδερμίδας και έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της σε πολυάριθμες κλινικές μελέτες. Δρα ως αντιοξειδωτικό και διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και τη σύνθεση ελαστικών ινών στους ιστούς, μειώνει τις μετατοπίσεις των χρωστικών ουσιών και φωτίζει την επιδερμίδα. Επιπλέον, η βιταμίνη C μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλη τη διάρκεια του χρόνου ως μέρος της καθημερινής φροντίδας και δεν περιορίζεται μόνο στους μήνες με πιο έντονες τις ακτίνες του ήλιου.

Πότε εφαρμόζεται ένα προϊόν με που είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη C; Εφαρμόζεται τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδιαίτερα το βράδυ, προστατεύει από τις οξειδωτικές φθορές ενισχύει την αναγέννηση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο και έτσι προλαμβάνει αποτελεσματικά την ορατή γήρανση.

Πού θα βρεις την καλύτερη ενυδατική κρέμα, πλούσια σε Βιταμίνη C; Εμείς σου προτείνουμε την ολοκαίνουρια Anew Vitamin C Daily Defence Moisturiser της Avon, μια σταθερή μορφή βιταμίνης C, που λειτουργεί ως μια εξαιρετικά ελαφριά φροντίδα ημέρας για όλες τις ηλικίες.

avonanewvitaminc

Η σύνθεση που απορροφάται γρήγορα με ενσωματωμένο δείκτη αντηλιακής προστασίας 50 προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στην αντιοξειδωτική βιταμίνη C. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται για 24 ώρες και παραμένει συνεχώς ματ, γεγονός που καθιστά την Anew Vitamin C Daily Defence Moisturiser ως το τέλειο primer για το μακιγιάζ.

Η συγκεκριμένη ενυδατική κρέμα κάνει αμέσως την επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή και, με συχνή χρήση, απαλύνει την όψη των σημαδιών και των κηλίδων λόγω της ηλικίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.