Skip to main content

ASK THE EDITOR

Τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα για ξεκούραστο βλέμμα θα τα βρεις στο φαρμακείο

Είναι ο πιο hot προορισμός ομορφιάς κάθε γειτονιάς



Βρέξει – χιονίσει, το φαρμακείο είναι πάντοτε εκεί για να μπορέσεις να προμηθευτείς όχι μόνο τα φάρμακα που ενδεχομένως χρειάζεσαι αλλά και τα skincare προϊόντα που μόλις συνειδητοποίησες ότι λείπουν από το νεσεσέρ σου ή σου έχουν τελειώσει. Είναι ο απόλυτος και πιο κοντινός προορισμός ομορφιάς, στον οποίο μάλιστα μπορείς πάντοτε σχεδόν να βρεις τρομερές εκπτώσεις και να επωφεληθείς από αυτές, ώστε να κάνεις οικονομία στο πορτοφόλι σου.

Στο χώρο του φαρμακείου θα βρεις μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα ομορφιάς όπως αυτά της περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών αλλά και μακιγιάζ, όπως και αρωμάτων. Αυτή τη φορά, εμείς εστιάσαμε στις ανάγκες που έχει η περιοχή των ματιών, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα.

Εντοπίζοντας και αγοράζοντας το κατάλληλο προϊόν από το φαρμακείο μπορείς να επαναφέρεις άμεσα την ξεκούραστη όψη στο βλέμμα σου. Επιλέξαμε για σένα μερικά από τα πιο θαυματουργά, τα οποία μειώνουν τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, προσφέρουν φωτεινότητα και λάμψη στην περιοχή.

Hydraphase ΗΑ Yeux, La Roche – Posay

ένα προϊόν περιποίησης για το ευαίσθητο και αφυδατωμένο περίγραμμα των ματιών, το οποίο καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο που οφείλονται σε κούραση.

larochehydra

Greek Yoghurt Ελληνικό Γιαούρτι Ενυδατικό Gel Ματιών κατά των Μαύρων Κύκλων, Korres

 Δροσερό gel ματιών με στοχευμένη δράση σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Με μεταλλικό roll-on για ελαφρύ μασάζ και τόνωση.

korreseyeball

Triple Defense Eye Cream, Panthenol

μια κρέμα με καινοτόμο σύνθεση, που καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου και της κούρασης γύρω από τα μάτια. Προστατεύει και περιποιείται το δέρμα για βλέμμα λαμπερό και ξεκούραστο, ενώ περιέχει συστατικά που βοηθούν την επιδερμίδα να αποκτήσει όψη πιο νεανική και ανανεωμένη.

panthenoleyedef

Eye Balm, Frezyderm

Απαλή και δροσερή κρέμα - gel που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Ενεργοποιεί άμεσα τη μικροκυκλοφορία, επαναφέρει την ελαστικότητα και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας, συσφίγγει την περιοχή και μειώνει τις λεπτές γραμμές.

eyebalmfrezy

Premium Yeux, Lierac

Κρέμα εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική, με ενισχυμένη συγκέντρωση 10% σε σύμπλοκο Premium Cellular - κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία - και πλούσια σε αναδομητικό εκχύλισμα sigesbeckia orientalis για ορατή διόρθωση όλων των σημαδιών της γήρανσης στην περιοχή των ματιών, κάθε μέρα που περνά.

lieracpremium

Time Filler Eyes Cream, Filorga

Το σύμπλεγμα Time Filler, το οποίο είναι ένα πεπτίδιο ανάλογο του botox, μαζί με το σύμπλοκο NCTF της μεσοθεραπείας, βοηθούν στη μείωση των ρυτίδων έκφρασης. H σύνθεση της κρέμα ολοκληρώνεται με ένα συστατικό με δράση lifting το οποίο δρα κατά της πτώσης των βλεφάρων και των βλεφαρίδων.  Τα σφαιρίδια γεμίσματος που περιέχει ενεργούν κατά των κοιλοτήτων ενώ το φυτικό σύμπλεγμα από θαλάσσια εκχυλίσματα ασκεί δράση peeling, μειώνοντας έτσι τους μαύρους κύκλους εξουδετερώνοντα τα κόκκινα και μπλε συστατικά.

timefillerfilorga

GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff, Origins

Μία αναζωογονητική κρέμα ματιών που χαρίζει ορατή φωτεινότητα, μειώνοντας την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των ανεπιθύμητων πρηξιμάτων. Το βλέμμα γίνεται ξεκούραστο και λαμπερό και η υφή βελτιώνεται άμεσα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

originsginzing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.