Skip to main content

ASK THE EDITOR

After sun: Το προϊόν που θα αναζωογονήσει το δέρμα σου και θα το σώσει από την αφυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο

Βρες την ιδανική για σένα υφή



Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη γαλήνια ατμόσφαιρα του καλοκαιριού αλλά και το ζεστό χάδι του ήλιου που «ντύνει» το δέρμα με ένα χρυσαφένιο χρώμα; Αυτή την εποχή λατρεύουμε να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας στην παραλία και να βλέπουμε το σώμα μας μέσα από το μαύρισμα, να αποκτά μια πιο όμορφη και θελκτική όψη. Όμως, αυτή η αγαπημένη μας συνήθεια μπορεί να καταλήξει σε μια δυσάρεστη κατάσταση αν δεν λάβουμε τα σωστά μέτρα προστασίας.

Εκτός από το αντηλιακό το οποίο είναι απαραίτητο, θα πρέπει να εφαρμόζουμε οπωσδήποτε ένα after sun προϊόν μετά την έκθεση μας στον ήλιο, για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως η αφυδάτωση, το ξεφλούδισμα και το κοκκίνισμα.

Παρόλο που το δέρμα έχει την ικανότητα να επανακτά τα επίπεδα υγρασίας του από μόνο του, για να παραμείνει ελαστικό, η διαδικασία αυτή επηρεάζεται από την έκθεση  στον ήλιο. Ένα after sun προϊόν είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά και ενυδατικά στοιχεία, τα οποία θα αναζωογονήσουν το δέρμα, θα επαναφέρουν τη λαμπερή του όψη και την απαλή του υφή, ενώ αυτό το προϊόν μπορεί και παρατείνει τη διάρκεια του μαυρίσματος.

After Sun Δροσιστική & Καταπραϋντική Κρέμα-Gel για Πρόσωπο & Σώμα, Apivita

Ενυδατικό after sun με υφή κρέμας-gel, εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά, που δροσίζει και καταπραΰνει άμεσα την επιδερμίδα. Ιδανικό για χρήση μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο και ως καθημερινό γαλάκτωμα σώματος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Με φρέσκο καλοκαιρινό άρωμα.

aftersuncool

Luxurious Sun Care After Sun Cooling Gel Face & Body, InterMed

Προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Προστατεύει αποτελεσματικά από τις ελεύθερες ρίζες και ανακουφίζει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα. Καταπραΰνει από τους μικροερεθισμούς, το αίσθημα καψίματος και το ερύθημα.

intermedaftersun

Yoghurt Cooling After Sun Gel Πρόσωπο & Σώμα, Korres

Το Γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας ανακουφίζοντας από την αίσθηση καψίματος. Τα εκχυλίσματα Epilobium Angustifolium και Μάραθου ηρεμούν το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο και το βοηθούν να επανακτήσει την υγιή, ενυδατωμένη όψη του. Με αληθινό βρώσιμο γιαούρτι.

yoghurtcoolinggel

After Sun Γαλάκτωμα Ideal Soleil, Vichy

Γαλάκτωμα για ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο χωρίς λιπαρή υφή, με διακριτικό άρωμα για ανακούφιση και φρεσκάδα σε κάθε εφαρμογή.

vichyidealafter

Posthelios Hydra Gel, La Roche -Posay

Δροσιστικό gel με 76% περιεκτικότητα σε φυσικό, καταπραϋντικό ιαματικό νερό La Roche-Posay και εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. 48ωρη καταπράυνση και ενυδάτωση. Για το ευαίσθητο δέρμα και το δέρμα που έχει εκτεθεί στον ήλιο.

larocheafter

BARIÉSUN - REPAIR BALM, Uriage

Χαρίζει άμεσα μετά την εφαρμογή την αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα η οποία έχει αφυδατωθεί από τον ήλιο. Καταπραΰνει και αποκαθιστά την απαλότητα εξασφαλίζοντας χρυσαφένιο μαύρισμα. H απαλή με ευχάριστο άρωμα υφή του εγγυάται απόλαυση σε κάθε χρήση.

aftersunuriage

After Sun Mousse, Frezyderm

Ενυδατικός αφρός προσώπου και σώματος, με D-Panthenol & Βιταμίνη E, ο οποίος  προστατεύει την επιδερμίδα και απαλύνει από τους ερεθισμούς. Δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στο αφυδατωμένο από τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και τη σκόνη δέρμα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τους παράγοντες που προκαλούν φωτογήρανση.

aftersunmoussefrezy

After Sun Lotion, Nuxe

Μία αναζωογονητική και δροσιστική λοσιόν για μετά τον ήλιο με ανάλαφρη υφή που απλώνεται γρήγορα και εύκολά στο δέρμα και προσφέρει μια άμεση αίσθηση ανανέωσης και δροσιάς. Αποκαθιστά άμεσα την ισορροπία του δέρματος και προσφέρει αναδόμηση και εξαιρετική ελαστικότητα. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με πούδρα από σπόρους φυσικού Χαρουπιού, ένα φυτικό ενεργοποιητή μαυρίσματος που προσφέρει ομοιόμορφο μαύρισμα, το ενισχύει και το παρατείνει για δύο εβδομάδες επιπλέον.

nuxeaftersun

Lait Apres-Soleil After Sun Lotion, Caudalie

Εξασφαλίζει στο κουρασμένο από τον ήλιο δέρμα την απαραίτητη ανάπλαση και ηρεμία.  Θρέφει σε βάθος το κουρασμένο από τον ήλιο δέρμα, ενυδατώνει σε βάθος, εντείνει και παρατείνει το μαύρισμα, αφήνει το δέρμα βελούδινο στην αφή. Περιέχει τουλάχιστον 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.

caudalieapres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616