Είναι αυτό ένα από τα ωραιότερα αρώματα της σεζόν;

Δεν θυμίζει κανένα άλλο

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ένα από τα προϊόντα που πρέπει οπωσδήποτε να ανανεώσεις αυτή την περίοδο είναι το άρωμα σου. Είναι εκείνο το χαρακτηριστικό το οποίο θα σε συνοδεύει σε κάθε σου βήμα για το υπόλοιπο της σεζόν και θα σε κάνει να μην περνάς απαρατήρητη. Αρκεί φυσικά, να βρεις εκείνο το άρωμα που ταιριάζει απόλυτα σε εσένα και βέβαια που θα είναι τόσο ξεχωριστό, όσο κανένα άλλο.

Αν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση αναζήτησης του νέου αρώματός σου που θα γίνει το αγαπημένο σου, τότε σου προτείνω να δοκιμάσεις το Tubéreuse Trianon του clean brand Le Jardin Retrouvé που μόλις έφτασε στην Ελλάδα!

Le Jardin Retrouvé σημαίνει ο «Κήπος που ανακαλύφθηκε ξανά». Είναι ένα brand από τη Γαλλία που τηρεί και πρεσβεύει τις αξίες του για περισσότερα από 47 χρόνια. Είναι ένας κήπος γεμάτος με λουλούδια και οπωροφόρα δέντρα, όπου βουίζουν οι μέλισσες και κελαηδούν τα πουλιά. Είναι o ίδιος ο πλανήτης μας, οι ωκεανοί, τα ζώα και οι άνθρωποι.

Αυτό το clean brand που δημιουργήθηκε από τον Master Αρωματοποιό Yuri Gutsatz – εμπνευστή της «niche» αρωματοποιίας- έχει ταυτιστεί με την υιοθέτηση ενός οικολογικού μοντέλου που σέβεται τους φυσικούς πόρους από το 1975. Τόσο το Tubéreuse Trianon, όσο και όλα τα αρώματα του brand αρώματα βασίζονται στις εξαιρετικές πρώτες ύλες, περιλαμβάνουν 92% έως 97% φυσικά συστατικά και κυκλοφορούν σε επαναχρησιμοποιούμενα γυάλινα δοχεία, ακολουθώντας το όραμα του δημιουργού τους σχετικά με το sustainability και τον σεβασμό στον πλανήτη.

trianonlejardin

Τι κάνει τόσο ξεχωριστό το Tubéreuse Trianon; Είναι ένα άρωμα που θα ενεργοποιήσει τη θετική σου διάθεση και θα κάνει την παρουσία σου αισθητή από την πρώτη κιόλας επαφή με το δέρμα σου. Είναι εμπνευσμένο από τον Κήπο Trianon, στις Βερσαλλίες. Το μεθυστικό άρωμα τουμπερόζας, ανακατεμένο με γιασεμί και υλάνγκ- υλάνγκ και ίχνη βατόμουρου μαγνητίζει και θα σε κάνει να το ερωτευτείς!

 

 

 

 

 

cover photo pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares