Skip to main content

ASK THE EDITOR

Πώς θα απαλλαγείς από το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους πριν τις γιορτές

Το gadget που λατρεύουν οι skincare gurus αλλά και οι celebrities θα σε σώσει



Το ήξερες ότι καθώς μεγαλώνουμε, η μεμβράνη που συγκρατεί τον λιπώδη ιστό που προστατεύει τα μάτια μέσα στις οφθαλμικές κόγχες γίνεται όλο και πιο λεπτή, ωθώντας τα λιποκύτταρα προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πρησμένα μάτια και μαύροι κύκλοι; Σίγουρα το πρώτο σημείο όπου πιθανότατα να έχεις παρατηρήσει κι εσύ τα σημάδια της γήρανσης είναι γύρω από τα μάτια.

Είναι γεγονός πως σχεδόν το 80% των γυναικών υποφέρει από πρήξιμο και σακούλες κάποια στιγμή στη ζωή τους, ενώ μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι και οι άνδρες αναπτύσσουν ρυτίδες στις γωνίες των ματιών τους πάνω από 10 χρόνια νωρίτερα από τις γυναίκες. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Από τη μια, η ψηφιακή κόπωση των ματιών επηρεάζει περίπου το 75% των ανθρώπων που εργάζονται σε οθόνες. Αυτό σημαίνει, ότι περίπου 60 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, συχνά καταλήγουν να αλληθωρίζουν ή να κουράζουν τα μάτια τους, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες, πρήξιμο και ερεθισμό του δέρματος.

Αν κι εσένα η ζωή σου περιλαμβάνει υπερέκθεση σε οθόνες λόγω της δουλειάς σου κι αν θέλεις να απαλλαγείς από αυτά τα σημάδια πριν τις γιορτές, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το IRIS 2 - τη νέα βελτιωμένη, μη επεμβατική, γρήγορη, αποτελεσματική θεραπεία περιγράμματος ματιών της Foreo.

Είναι μια θεραπεία εμπνευσμένη από τις αρχαίες τεχνικές λεμφικής αποστράγγισης που εφαρμόζονται στην Ασία και φέρνει επανάσταση με τους καινοτόμους παλμούς T-Sonic. Είναι μια μικρή αλλά ισχυρή συσκευή μασάζ που λατρεύουν οι skincare gurus αλλά και οι celebrities. Πώς χρησιμοποιείται; Με δύο διαφορετικές λειτουργίες για να χαρίσει ένα τονωμένο, λαμπερό και αναζωογονημένο βλέμμα σε όλους.

irisdyoforeo

Η πιεσοθεραπεία λειτουργεί για να αυξήσει τη λεμφική αποστράγγιση, βοηθώντας στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων και αναζωογονώντας και ξεφουσκώνοντας τα κουρασμένα μάτια. Βοηθά επίσης στη χαλάρωση της έντασης των μυών του προσώπου που προκαλείται από την κόπωση των ματιών από τις ψηφιακές οθόνες και την ανάγνωση μικρών εντύπων.

Οι παλμοί T-Sonic προσφέρουν ένα απαλό μασάζ στο περίγραμμα των ματιών, συμβάλλοντας στην αύξηση της λάμψης τους και στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και του ποδιού της χήνας, με αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cover photo credits Instagram @melissa.hernandez

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.