Πώς θα απαλλαγείς από το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους πριν τις γιορτές

Το gadget που λατρεύουν οι skincare gurus αλλά και οι celebrities θα σε σώσει

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Το ήξερες ότι καθώς μεγαλώνουμε, η μεμβράνη που συγκρατεί τον λιπώδη ιστό που προστατεύει τα μάτια μέσα στις οφθαλμικές κόγχες γίνεται όλο και πιο λεπτή, ωθώντας τα λιποκύτταρα προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πρησμένα μάτια και μαύροι κύκλοι; Σίγουρα το πρώτο σημείο όπου πιθανότατα να έχεις παρατηρήσει κι εσύ τα σημάδια της γήρανσης είναι γύρω από τα μάτια.

Είναι γεγονός πως σχεδόν το 80% των γυναικών υποφέρει από πρήξιμο και σακούλες κάποια στιγμή στη ζωή τους, ενώ μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι και οι άνδρες αναπτύσσουν ρυτίδες στις γωνίες των ματιών τους πάνω από 10 χρόνια νωρίτερα από τις γυναίκες. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Από τη μια, η ψηφιακή κόπωση των ματιών επηρεάζει περίπου το 75% των ανθρώπων που εργάζονται σε οθόνες. Αυτό σημαίνει, ότι περίπου 60 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, συχνά καταλήγουν να αλληθωρίζουν ή να κουράζουν τα μάτια τους, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες, πρήξιμο και ερεθισμό του δέρματος.

Αν κι εσένα η ζωή σου περιλαμβάνει υπερέκθεση σε οθόνες λόγω της δουλειάς σου κι αν θέλεις να απαλλαγείς από αυτά τα σημάδια πριν τις γιορτές, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το IRIS 2 - τη νέα βελτιωμένη, μη επεμβατική, γρήγορη, αποτελεσματική θεραπεία περιγράμματος ματιών της Foreo.

Είναι μια θεραπεία εμπνευσμένη από τις αρχαίες τεχνικές λεμφικής αποστράγγισης που εφαρμόζονται στην Ασία και φέρνει επανάσταση με τους καινοτόμους παλμούς T-Sonic. Είναι μια μικρή αλλά ισχυρή συσκευή μασάζ που λατρεύουν οι skincare gurus αλλά και οι celebrities. Πώς χρησιμοποιείται; Με δύο διαφορετικές λειτουργίες για να χαρίσει ένα τονωμένο, λαμπερό και αναζωογονημένο βλέμμα σε όλους.

irisdyoforeo

Η πιεσοθεραπεία λειτουργεί για να αυξήσει τη λεμφική αποστράγγιση, βοηθώντας στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων και αναζωογονώντας και ξεφουσκώνοντας τα κουρασμένα μάτια. Βοηθά επίσης στη χαλάρωση της έντασης των μυών του προσώπου που προκαλείται από την κόπωση των ματιών από τις ψηφιακές οθόνες και την ανάγνωση μικρών εντύπων.

Οι παλμοί T-Sonic προσφέρουν ένα απαλό μασάζ στο περίγραμμα των ματιών, συμβάλλοντας στην αύξηση της λάμψης τους και στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και του ποδιού της χήνας, με αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cover photo credits Instagram @melissa.hernandezAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares