Skip to main content

ASK THE EDITOR

Πώς θα απολαύσεις το πιο χαλαρωτικό μπάνιο μετά από μια κουραστική ημέρα

Ανακουφίσου από το στρες με ένα bubble bath που θα κάνει το δέρμα σου να μυρίζει υπέροχα



Γυρίζεις από τη δουλειά «κομμάτια» και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι να κάνεις μόλις μπεις στο σπίτι, είναι ένα ζεστό μπάνιο που θα πάρει από πάνω σου το βάρος αυτής της ημέρας, θα σε χαλαρώσει και θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σου, αφήνοντας την επιδερμίδα σου καθαρή, απαλή και μυρωδάτη. Και μόνο στην περιγραφή, αυτή η εμπειρία μοιάζει τόσο δελεαστική, πώς όμως μπορείς να την ζήσεις;

Φυσικά, με το κατάλληλο προϊόν που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις την ωραιότερη ατμόσφαιρα και θα σε κάνει να νιώσεις αμέσως ευεξία. Πριν όμως φτάσουμε σε αυτό, σου δίνουμε ορισμένα tips που θα ενισχύσουν την εμπειρία αυτή.

Φρόντισε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα στο μπάνιο και οργάνωσε σωστά τον περιβάλλοντα χώρο. Σβήσε το κεντρικό φως και άναψε μερικά από τα αγαπημένα σου αρωματικά κεριά, άναψε τη θέρμανση για να ζεσταθεί ο χώρος και βάλε να παίζει χαλαρωτική μουσική. Μπορείς να συνοδεύσεις το μπάνιο σου με ένα ποτήρι κρασί και το αγαπημένο σου βιβλίο, πάντως σίγουρα πρέπει να μείνεις μακριά από το κινητό σου.

Πριν μπεις στην μπανιέρα, κάνε ένα ντους. Αυτό θα ξεκινήσει τη διαδικασία της χαλάρωσης στο σώμα αλλά και το μυαλό προτού βυθιστείς στο ζεστό νερό (προσοχή όχι καυτό).

Και τώρα, κάνε focus στο προϊόν που θα χρησιμοποιήσεις. Για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης θα χρειαστείς ένα πολυτελές αφρόλουτρο που θα σου προσφέρει ένα απολαυστικό bubble bath, θα κάνει το δέρμα αλλά και το χώρο να μοσχομυρίζει, ενώ θα «καθαρίσει» το πνεύμα σου. Ιδανική πρόταση είναι το EUCALYPTUS SAGE από την κολεξιόν Aromatherapy της εταιρείας Bath & Body Works, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με φυσικά αιθέρια έλαια, βιταμίνη Ε και αλόη. Είναι φτιαγμένο χωρίς θειικά άλατα, καθαρίζει απαλά χωρίς να στεγνώνει για να αφήνει το δέρμα καθαρό και ανανεωμένο, ενώ το μπουκάλι του είναι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

eucalyptussage

 

 

 

 

 

 

cover photo pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.