Skip to main content

ASK THE EDITOR

7 δώρα ομορφιάς για να ενθουσιάσεις την κοπέλα σου στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης της επιδερμίδας αλλά και των μαλλιών γίνονται η ωραιότερη έκπληξη



Love is in the air όχι όλο το χρόνο για κάποιους ανθρώπους, όμως η 14η ημέρα του Φλεβάρη είναι εκείνη που η αγάπη και ο έρωτας γιορτάζονται στο μέγιστο βαθμό και αποτελεί μια καλή ευκαιρία και αφορμή για να προσφέρεις στη γυναίκα της ζωής σου μικρά ή μεγάλα δώρα που θα την ενθουσιάσουν. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ή και περισσότερα beauty δώρα; Κάθε γυναίκα άλλωστε λατρεύει τόσο την ομορφιά όσο και τη μόδα και σπανίως μπορεί να αντισταθεί σε έναν τέτοιο πειρασμό.

Εμείς δημιουργήσαμε μια μικρή λίστα με προτάσεις αγοράς και beauty δώρα από brands που έχουν καθιερωθεί στις καρδιές των γυναικών και θεωρούνται κορυφαία.  Αρώματα, προϊόντα για το μακιγιάζ της αγαπημένης σου, αλλά και προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και φροντίδας των μαλλιών υπόσχονται να την κάνουν να νιώσει χαρά και αυτοπεποίθηση!

Χρυσός Κρόκος Ελιξήριο Νεότητας, Korres

Το φρέσκο εκχύλισμα από τα πολύτιμα στίγματα του Κρόκου ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών, για μέγιστη αντιοξειδωτική δράση, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος για υγιές, λαμπερό πρόσωπο. 

xrysoskrokoskorres

UFO ™ Mini 2APP-Connected Mask, Foreo

To UFO 2 mini είναι μια συσκευή για μασάζ προσώπου τεχνολογίας T-Sonic ™, χρησιμοποιώντας τη θεραπεία φωτός LED πλήρους φάσματος (πέντε περισσότερα χρώματα από το αρχικό UFO). Η τεχνολογία του UFO 2 mini οδηγεί τις ουσίες της μάσκας πιο βαθιά στο πρόσωπο, για να πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά.

ufofuchsiaforeo

Honey Infused Hair Oil, Gisou

Λάδι μαλλιών πολλαπλών χρήσεων. Εμπλουτισμένο με Μέλι Mirsalehi βιώσιμης προέλευσης από τον Κήπο των Μελισσών της Mirsaleh. Ως φυσικό υγραντικό συστατικό, το μέλι αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία υγρασίας της τρίχας για πιο υγιή, πιο απαλά και πιο δυνατά σγουρά μαλλιά με λαμπερή όψη.

gisouhairoilhoney

Libre Eau de Parfum Intense, Yves Saint Laurent

Το άρωμα μιας ελεύθερης γυναίκας με ξέφρενα ένστικτα, έτοιμης να κατακτήσει τον κόσμο. Η εμβληματική δομή του αρώματος του LIBRE, με την αντίθεση ανάμεσα στη Γαλλική Λεβάντα και το Μαροκινό Άνθος Πορτοκαλιάς, σε μια πιο εξευγενισμένη και αισθησιακή εκδοχή. Η ένταση μιας λιωμένης λουλουδάτης καρδιάς, όπου το Absolute Άνθους Πορτοκαλιάς ενώνεται με τη φλεγόμενη Συμφωνία Ορχιδέας.

ysllibreintense

Lipstick Transported Limited Edition, Byredo

Κραγιόν σε φωτεινό ματ μπορντό χρώμα, σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Εφαρμόζεται εύκολα και με ακρίβεια, παρέχοντας ένα πλούσιο, έντονο χρώμα που έχει μεγάλη διάρκεια και μένει σταθερό στα χείλη. Προσφέρει το τέλειο ματ αποτέλεσμα, ενώ η εξαιρετική του σύνθεση είναι άνετη στα χείλη.

byredolipstransported

My Way Le Parfum Refillable, Armani

Αυτό το άρωμα είναι μια πρόσκληση σε ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης, αποτυπώνοντας το συναίσθημα που επιβεβαιώνει την ομορφιά ενός βήματος στο άγνωστο. Ένα έντονο και ξυλώδες μπουκέτο, που γεννήθηκε από την αντίθεση μεταξύ της λαμπερής τουμπερόζας και της μαγευτικής μπλε ίριδας παλλίδα, περικλείεται σε ένα νέο μπουκάλι αντιθέσεων, ντυμένο σε τόνους που διαβαθμίζονται από το έντονο μπλε στη βάση του μπουκαλιού έως λαμπερό ροζ στο λαιμό του.

mywayparfum

Amazonian Clay Tartelette™ In Bloom Παλέτα Σκιών, Tarte

Παλέτα σκιών με ουδέτερες, ροζέ και μπρονζέ αποχρώσεις: 12 ροζέ και μπρονζέ αποχρώσεις για μακιγιάζ περιγράμματος, βλεφάρων και εξωτερικής γωνίας του ματιού. Συνδυασμένες μεταξύ τους σε σειρές για 3 εύκολα look.  Ανοίγουν τα μάτια και τα κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα Ο πηλός Αμαζονίου προσφέρει έντονο χρώμα και ανθεκτικό αποτέλεσμα.

tarteamazonian

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30