Skip to main content

ASK THE EDITOR

Ημέρα της γυναίκας: 9 εκπληκτικά αρώματα για να γιορτάσεις τη θηλυκότητα σου

Βρες την αρωματική δημιουργία που σου ταιριάζει περισσότερο και μάγεψε σε κάθε σου βήμα



Ημέρα της γυναίκας. Ένα kind reminder σε όλα αυτά που οι γυναίκες μπορούμε να ονειρευτούμε, να οραματιστούμε, να πετύχουμε. Για όλα αυτά που μέχρι τώρα καταφέραμε και για όλα όσα βρίσκονται ακόμα μπροστά μας.

Αυτή την ημέρα αξίζουμε όλες ένα δώρο προς τον εαυτό μας. Μια επιβράβευση για τη δύναμη, την υπομονή και την επιμονή μας. Τι καλύτερο και πιο ιδανικό από ένα δώρο που θα αφήνει το αποτύπωμά σου σε κάθε σου βήμα; Ένα άρωμα με ξεχωριστές νότες που θα γίνει το σήμα κατατεθέν σου.

Εμείς βρήκαμε εννέα νέες αρωματικές δημιουργίες που είναι πραγματικά εκπληκτικές και σου τις προτείνουμε.

TERRACOTTA LE PARFUM, GUERLAIN

Η αισθησιακή αρωματική σύνθεση αναμειγνύει τα στοιχεία του κομψού λουλουδιού tiaré και του φρέσκου περγαμόντου και σας θυμίζει τον εξωτισμό ενός παραδείσου γεμάτου ήλιο.

terracottaguerlain

NINA FLEUR EAU DE TOILETTE, NINA RICCI

Τα φωτεινά άνθη πορτοκαλιάς αστράφτουν μέσα στο musk και στο ξύλο κέδρου. Ανάλαφρο, vegan και φτιαγμένο με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, το Nina Fleur είναι ένα άρωμα φιλικό προς το περιβάλλον.

ninafleur

CHERRY BLOSSOM & LYCHEE EAU DE TOILETTE, L’OCCITANE

Αυτό το λαμπερό και χαρούμενο άρωμα ανοίγει με μια εκρηκτική έκρηξη φρεσκάδας εσπεριδοειδών, εμπλουτισμένη από το λουλουδένιο φρουτώδες άρωμα λίτσι και κερασιού, που συμπληρώνεται από μοσχομυριστικές και ξυλώδεις νότες.

cherryblossoloccitane

Q BY DOLCE&GABBANA EAU DE PARFUM, DOLCE & GABBANA

Με φρουτώδεις και φλοράλ αρωματικές νότες, εμπλουτίζεται από μια ισχυρή ξυλώδη βάση. Η φρέσκια γεύση των Λεμονιών Σικελίας σε συνδυασμό με τις γλυκόξινες γεύσεις του Κερασιού προσδίδει στο άρωμα ένα σοφιστικέ αλλά τολμηρό χαρακτήρα.

qbydolcegabbana

UNNAMED EAU DE PARFUM, BYREDO

Δημιούργησε τη δική σου αρωματική ανάμνηση, με τους δικούς σου συνειρμούς, αφαίρεσε όλες τις προκαταλήψεις και εμπνεύσου τη δική σου ιστορία. Ανάμεσα στις νότες κορυφής το ροζ πιπέρι, ανάμεσα στις νότες καρδιάς η βιολέτα και στις νότες βάσης το έλατο.

unnamedbyredo

THIS IS HER! UNDRESSED EAU DE PARFUM, ZADIG & VOLTAIRE

Τα αισθησιακά και ηλιόλουστα άνθη πορτοκαλιάς και οι τόνοι ylang-ylang συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα χαρακτηριστικό άρωμα που ενισχύεται από νότες σανταλόξυλου. Οι νότες τζίντζερ προσφέρουν μια έκρηξη φωτεινότητας που υπογραμμίζεται ευχάριστα από μια εθιστική «αλμυρή συμφωνία».

thisisherzdig

OLYMPÉA FLORA EAU DE PARFUM, PACO RABANNE

Ένα μπουκέτο λουλουδιών από τριαντάφυλλο και παιώνια που αντικατοπτρίζει τις θεϊκές πτυχές της θηλυκότητας.

olympiaflora

GINZA MURASAKI EAU DE PARFUM, SHISEIDO

Ένα φλοράλ μπουκέτο σμιλεμένο από ξύλα, γεμάτο εντάσεις και μυστήριο, όπως το υπνωτικό χρώμα του αρώματος του. Το κομψό άρωμα της βιολέτας συναντά τις δροσιστικές νότες από μήλο Fuji και ρόδι. Στην καρδιά του μπουκέτου, το γιασεμί αναμιγνύεται με την Γλυσίνια, τα πέταλά της οποίας είναι στην απόχρωση μωβ Murasaki. Μια φρέσκια νότα από Φρέζια λούζει το μπουκέτο με φως, χαρίζοντάς του ένταση και θηλυκότητα, και ταυτόχρονα το σανδαλόξυλο εξισορροπεί το άρωμα, δίνοντας του μια πιο δυναμική διάσταση.

ginzamurasakishiseido

SIGNORINA LIBERA EAU DE PARFUM, SALVATORE FERRAGAMO

Ένα ενεργητικό ζουμερό και πικάντικο τοπ για να εκφράσει αυτή την αρχική ίντριγκα, ενώ η καρδιά φέρνει το βάθος και τη γοητεία από το πλούσιο ίρις, το τριαντάφυλλο και την εθιστική ροζ ζάχαρη. Μια μοσχομυριστή τολμηρή βάση προσθέτει λίγο αισθησιασμό, αλλά αληθινή υπογραφή για να διασφαλίσει ότι ξεχωρίζει από το πλήθος.

signorinaferaggamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30