Skip to main content

ASK THE EDITOR

3 αγαπημένα γαλλικά beauty brands και τα κορυφαία τους προϊόντα που πρέπει να αποκτήσεις

Σε αφορούν



Η προσέγγιση που έχουν οι Γαλλίδες τόσο στη μόδα, όσο και στην ομορφιά, γνωρίζει την αποθέωση εδώ και χρόνια. Το ίδιο συμβαίνει και με τις εταιρείες προϊόντων περιποίησης και καλλυντικών που έχουν γαλλική υπογραφή. Τι είναι αυτό όμως που μας ελκύει τόσο πολύ στα συγκεκριμένα brands; Φυσικά, τα χαρακτηριστικά τους είναι πολλά, εκείνα όμως που τα κάνουν τόσο αγαπητά και δημοφιλή είναι οι εξειδικευμένες, ντελικάτες φόρμουλες που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα από την πρώτη κιόλας επαφή με το προϊόν και αναζωογονούν τις αισθήσεις μας, οι μίνιμαλ και προσεγμένες συσκευασίες τους, αλλά και το γεγονός ότι πραγματοποιούν αυτό ακριβώς που υπόσχονται, βάζοντας την υγεία της επιδερμίδας σε απόλυτη προτεραιότητα.

Εμείς σου συστήνουμε (ξανά) τρία γαλλικά beauty brands και τα κορυφαία τους προϊόντα που πρέπει να αποκτήσεις.

Embryolisse

Το 1950 δημιουργήθηκε το Lait-Crème Concentré, το θρυλικό προϊόν που κατέληξε να πωλείται κατά εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Υπεύθυνος για τη δημιουργία του ένας δερματολόγος σε νοσοκομείο του Παρισιού, εξειδικευμένος στις δερματικές παθήσεις. Έκτοτε, η Embryolisse ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία του γιατρού σχετικά με τις απαιτήσεις για την αποτελεσματικότητα και την ανοχή της περιποίησης του δέρματος, δημιουργεί τη δική της ιστορία και αποκτά την κατάλληλη εμπειρία στα δερμοκαλλυντικά προϊόντα. 

Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την Smooth – Active Cream, η οποία ενυδατώνει, καταπραΰνει, μειώνει την ερυθρότητα και αποκαθιστά τη λάμψη της επιδερμίδας ενώ την προστατεύει από τους καθημερινούς επιθετικούς παράγοντες, χάρη στο εκχύλισμα γλυκόριζας που συνδυάζεται με ρίζα άνθους Παταγονίας με δράση κατά του οξειδωτικού στρες της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

smoothembryolisse

Nuxe

Η ultra-natural εταιρεία ομορφιάς Nuxe είναι αποτέλεσμα της αγάπης της πρωτοπόρου Aliza Jabѐs για τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες των φυτών και των εκχυλισμάτων τους πίσω στη δεκαετία του ’90. Ξεκίνησε ως ένα μικρό γαλλικό εργαστήριο και εξελίχθηκε σε παγκόσμιο brand με εκατομμύρια γυναίκες να «ορκίζονται» στα προϊόντα του. Κάθε προϊόν δημιουργείται στη Γαλλία και συνδυάζει τη δύναμη της φύσης με την επιστήμη. Το iconic beauty προϊόν του brand είναι το Huile Prodigieuse® το οποίο δημιουργήθηκε το 1991.

Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το Super Serum [10], The Universal Anti – Aging Concentrate, ένα καινοτόμο και ισχυρό αντιγηραντικό serum για κάθε τύπο επιδερμίδας, με μοναδική υφή 2 φάσεων που συνδυάζει την τεχνογνωσία της NUXE στα έλαια και την αντιγήρανση. Ο συνδυασμός του φυσικού υαλουρονικού οξέος, του φυτικού συμπλέγματος από κύτταρα εντελβάις, τη Βιταμίνη Β3 με τα χιλιάδες μικροσφαιρίδια από κλάσμα φυτικών ελαίων ενεργοποιεί τους μηχανισμούς νεότητας του δέρματος. Aντιμετωπίζει τις ρυτίδες, επαναφέρει την πυκνότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας και επανασχηματίζει το οβάλ του προσώπου.

superserumnuxe

Caudalie

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993 από τους οινοπαραγωγούς και ζευγάρι στη ζωή, Mathilde και Bertrand Thomas. Συναντήθηκαν με τον καθηγητή Joseph Vercauteren στο Château Smith Haut Lafitte, στην καρδιά των αμπελώνων του Μπορντό και εκείνος τους αποκάλυψε πως οι σπόροι των σταφυλιών έχουν τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά στον κόσμο.  Δύο χρόνια αργότερα δημιουργήθηκαν και τα τρία πρώτα προϊόντα τους, ενώ το 1997 είναι η χρονιά του Beauty Elixir. Η Caudalie εξισορροπεί την επιστήμη και τη φύση με μια νότα πολυτέλειας.

Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το Vinoperfect Brightening Glycolic Essence. Είναι το πρώτο βήμα της Vinoperfect anti-dark spot ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας με στόχο τη λάμψη και τη φυσική φωτεινότητα της επιδερμίδας. Απορροφάται αμέσως μετά την εφαρμογή και προετοιμάζει το δέρμα ώστε να δεχθεί τις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών των υπόλοιπων προϊόντων skincare. Έχει ένα φίνο, απαλό άρωμα άνθους πορτοκαλιού που προκαλεί μια αίσθηση φρεσκάδας.

vinoperfectessencecaudalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου