Skip to main content

ASK THE EDITOR

10 bronzers για ένα τέλειο sunkissed μακιγιάζ

Ήρθε η στιγμή για ένα άκρως καλοκαιρινό look



Τα bronzers αποτελούν το big thing του νεσεσέρ. Μια πινελιά σε πρόσωπο και ντεκολτέ γεμίζει υγεία και λάμψη το δέρμα, δίνοντας αυτήν την ηλιοκαμένη αίσθηση που μαγνητίζει τα βλέμματα. Αυτό το προϊόν είναι η τέλεια λύση για να δημιουργήσεις το εφέ που αφήνουν οι ακτίνες του ήλιου, όταν σε «αγκαλιάζουν», αποφεύγοντας ωστόσο τις βλαβερές τους ιδιότητες. 

Αν ανυπομονείς κι εσύ να «ζεστάνεις» τον τόνο του δέρματος σου και την όψη σου, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα από τα bronzers που σου προτείνω!

Aegean Bronzer, Korres

Εμπλουτισμένο με βούτυρο κακάο και έλαιο καρύδας, σε μορφή πούδρας. Δημιουργεί μία ζεστή λάμψη που αντανακλά το φως χαρίζοντας λαμπερή, φυσικά μαυρισμένη όψη. Με εξαιρετικά αέρινη υφή, προσφέρει απαλό και βελούδινο τελείωμα για φωτεινό και φυσικό αποτέλεσμα. Ιδανικό για contouring, απλώνεται εύκολα και προσφέρει ομοιογενή κάλυψη χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

aegeanbronzekorres

Bronzer & Blush Palette, Benefit Cosmetics

Το μπρόνζερ Hoola ζεσταίνει αμέσως την επιδερμίδα χαρίζοντας ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα που χτίζεται και αναμιγνύεται εύκολα. Συνδύασε το με την απόχρωση του ρουζ σου για να αποκτήσεις εύκολα ένα look γεμάτο χρώμα που δεν μουτζουρώνει και είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα.

desertretrhoola

Warm Wishes Effortless Bronzer, Rare Beauty

Ένα πρωτοποριακό στικ μαυρίσματος που δημιουργεί αμέσως μια ηλιόλουστη λάμψη και λιώνει κατά την εφαρμογή για ένα φινίρισμα δεύτερου δέρματος. Η ρευστή και ελαφριά υφή εξασφαλίζει εύκολα ένα λεπτό γλυπτικό αποτέλεσμα στα μάγουλα, στα μάτια και σε ολόκληρο το πρόσωπο. 

rarebeautybr

Silky Textured Baked Bronzer, Kiko Milano

Σε μορφή πούδρας με μεταξένια υφή. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και έλαιο jojoba που περιέχει μαλακτικές ιδιότητες.

kikomilbronzer

Dior Forever Natural Bronze - Limited Edition Bronzer, Dior

Περιέχει 95%* χρωστικές ορυκτής προέλευσης. Το εκχύλισμα άγριου πανσέ που περιέχει η πούδρα διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος, προσφέροντας αίσθηση άνεσης που διαρκεί όλη την ημέρα. Η επιδερμίδα δείχνει λαμπερή, γεμάτη ζωντάνια και εμφανώς πιο ξεκούραστη.

diorbronzing

Bronze to Paradise, L’Oreal Paris

Η υπέροχη αυτή πούδρα στην απόχρωση 01 in Love έχει ένα αποτέλεσμα τόσο φυσικό και τόσο φωτεινό, που θα νομίζουν ότι έχεις ξυπνήσει έτσι.

inlovebronzerloreal

Bronze Goddess Matte & Glow 3d Bronzing Trio, Estee Lauder

Δυο ματ bronzers σε μορφή πούδρας (medium και deep) και ένα λαμπερό highlighter. Χρησιμοποίησε τα ξεχωριστά ή συνδύασε τα για μία μοναδική bronze εμφάνιση οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

bronzegodestee

Phyto-Touche Sun Glow Powder Trio, Sisley

Μια κρεμώδης πούδρα. Περιλαμβάνει δύο χρυσές μπεζ αποχρώσεις για να προσαρμόσεις το μαύρισμά σου όπως θέλεις και μια απόχρωση ρουζ για να προσθέσεις φρεσκάδα και λάμψη. Η ανεπαίσθητη υφή τη λιώνει στο δέρμα σαν κρέμα για ένα λείο, τέλεια ομοιόμορφο αποτέλεσμα, χωρίς αποτέλεσμα πούδρας.

sunglowsisley

Beautiful Skin Sun-Kissed Glow, Charlotte Tilbury

Ένα ονειρεμένο bronzer σε κρεμώδη μορφή, το οποίο χαρίζει άμεσα ηλιοκαμένη επιδερμίδα όμορφη, υγιή, μπρονζέ λάμψη κάθε μέρα σαν να γύρισες μόλις από την παραλία. Εμπλουτισμένο με ενυδατικό υαλουρονικό οξύ + προβιταμίνη D3.

sunkissedcharlotte

Soleil Glow Bronzer, Tom Ford

Η μεταξένια, προσαρμόσιμη σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με μια πολυτελή σύνθεση φυτικών βουτύρων—βούτυρο κακάο, βούτυρο μάνγκο και βούτυρο κουπουασού του Αμαζονίου—που θρέφουν την επιδερμίδα και προσφέρουν προστασία και ενυδατική γυαλάδα.

soleiltomoford

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @dimitrishair

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department