Skip to main content

ASK THE EDITOR

8 αντηλιακά προσώπου για αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο

Μπορείς να τα έχεις πάντα στην τσάντα σου



Η αντηλιακή προστασία είναι περισσότερο συνδεδεμένη με την καθημερινότητα των καλοκαιρινών μηνών και αποτελεί must συνήθεια στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, προκειμένου αυτή να διατηρηθεί υγιής μέσα στο χρόνου.

Κάθε τέτοια εποχή, αρχίζουμε λοιπόν να αναζητούμε εκείνα τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας που θα μας συνοδεύσουν στις βόλτες μας από νωρίς το πρωί είτε βρισκόμαστε στην πόλη είτε απολαμβάνουμε τις διακοπές μας σε κάποιον ειδυλλιακό προορισμό. Πέρα όμως από το σώμα, εκείνο που χρειάζεται επίσης εξειδικευμένη φροντίδα είναι το πρόσωπο, καθώς εκτίθεται καθημερινά και για πολλές ώρες στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Παρακάτω θα βρεις οκτώ αντηλιακά προσώπου υψηλής ποιότητας και προστασίας από τον ήλιο για να τα έχεις πάντα στην τσάντα σου και να ανανεώνεις το προϊόν όσες φορές χρειάζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

CAPITAL SOLEIL UV CLEAR ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ, VICHY

Είναι σχεδιασμένο με Τεχνολογία Netlock (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) και παρέχει προηγμένη προστασία ενάντια στις UVA αλλά και στις UVB με SPF 50+. Η εξαιρετικά λεπτόρρευστη σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με Σαλικυλικό Οξύ και Νιασιναμίδη, για τη ρύθμιση λιπαρότητας.

vichyuvclear

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ + ΜΑΤΙΩΝ SPF 50, KORRES

Αντηλιακή κρέμα-gel προσώπου και ματιών που προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια. Ενισχυμένη με Γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, μία δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του Φασκόμηλου και Πανθενόλη για υγιή όψη.

 korresyoantili

WATERLOVER FACE SUNSCREEN SPF50, BIOTHERM

Αντηλιακό προσώπου υψηλής προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVB και UVA, που εξασφαλίζει πρόληψη της φωτογήρανσης (σκούρες κηλίδες, ρυτίδες κλπ). Η σύνθεση του  σέβεται τα φυτοπλαγκτόν και τη θαλάσσια ζωή. Εχει ανάλαφρη υφή που απορροφάται άμεσα και γίνεται ένα με την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια.

 waterloverbio

ANTHELIOS UVMUNE 400 OIL CONTROL GEL-CREAM SPF50+ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ, LA ROCHE- POSAY

Πολύ υψηλή προστασία με φίλτρο ενάντια στις ultra μακρές UVA με το νέο φίλτρο Mexoryl 400 κατά της ακτινοβολίας UV. Ενισχυμένη ανθεκτικότητα στο νερό, τον ιδρώτα και την άμμο. Λεπτόρρευστη υφή με αόρατο τελείωμα. Μη λιπαρή. Δεν αφήνει λευκά σημάδια.

antheuvultra

BEE SUN SAFE ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ DRY TOUCH SPF50, APIVITA

Αντηλιακή κρέμα για υψηλή προστασία με ελαφριά, μη λιπαρή, cream-gel υφή,  που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια και ενυδατωμένη. Πολύ ανθεκτική στο νερό.

 drytouchapivita

EXPERT SUN PROTECTOR FACE CREAM SPF50+, SHISEIDO

Προστατεύει τις εσωτερικές και εξωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας από τις ακτίνες UVA & UVB. Η σύνθεσή του με την τεχνολογία SynchroShield Technology™ αντιδρά στον ιδρώτα, το νερό και τη ζέστη από τον ήλιο και με αυτό τον τρόπο ενισχύει την δράση του προστατευτικού φιλμ από τις ακτίνες UV. Με την τεχνολογία Profence CEL™ και το σύμπλεγμα NatureSurge Complex, προστατεύει από τα σημάδια γήρανσης που προκαλούνται από τις ακτίνες UV, όπως οι ρυτίδες και οι σκούρες κηλίδες.

 shisantiliako

SET SUN30 365 FACE FLUID, LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS

Ένα εξαιρετικής λεπτόρρευστης υφής  (fluid) αντηλιακό προσώπου με βελούδινο και διάφανο τελείωμα και μέγιστη προστασία χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Ενισχυμένη σύνθεση με το ισχυρό αντιοξειδωτικό/καροτενοειδές ασταξανθίνη που βοηθάει στην πρόληψη της φωτογήρανσης, στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, διεγείροντας τη σύνθεση κολλαγόνου.

 setsunlittlesecr

SUN BEAUTY FACE CREAM SPF30, LANCASTER

Εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή και αμέσως αόρατη στο δέρμα φόρμουλα η οποία προσφέρει ένα υγιές χρυσό μαύρισμα με δύο φορές λιγότερη έκθεση στον ήλιο. Καθαρό, φιλικό προς τους ωκεανούς αντηλιακό που βοηθάει στην επιδιόρθωση του δέρματος από τις βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο. 

lancastersubl

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.