Skip to main content

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση



Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα και η αφυδάτωση που επιφέρουν στην επιδερμίδα μας «σηκώνουν» ενυδατικές κρέμες με πλούσια, πολυτελή υφή, που κλειδώνουν για τα καλά την υγρασία στο πρόσωπό μας και φροντίζουν για τα καλά την επιδερμίδα μας από το κρύο. Όμως με την άνοιξη να βρίσκεται προ των πυλών, αυτές οι υφές θεωρούνται σιγά σιγά ακατάλληλες για τις ανάγκες του δέρματός μας και οι πιο ελαφριές συνθέσεις είναι προτιμότερες για να μας συντροφεύσουν στην καθημερινότητά μας. Ιδού λοιπόν 6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare .

Apivita

Aqua Beelicious Ελαφριά Kρέμα Gel Ενυδάτωσης Ελαφριάς Υφής

H Aqua Beelicious της Apivita είναι μια ελαφριά κρέμα σε μορφή gel, ειδικά σχεδιασμένη με εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, άγριο τριαντάφυλλο, ίριδα και μέλι, που αναπληρώνουν άμεσα τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας. Η oil-free σύνθεσή της δεν επιβαρύνει τη λιπαρή-μικτή επιδερμίδα, αλλά προσφέρει άμεση ενυδάτωση και φρεσκάδα που διαρκεί, εξισορρόπηση της λιπαρότητας και ματ όψη και αντιοξειδωτική προστασία και προστασία. Δημιουργεί επίσης μία τέλεια βάση για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Frezyderm

Moisturising 24h Cream

H Moisturising 24h Cream της Frezyderm είναι μια πολύ απαλή και δροσερή κρέμα για το πρόσωπο και το λαιμό, για παρατεταμένη ενυδάτωση στην επιδερμίδα και αίσθηση ξεδιψάσματος. Αποκαθιστά την απαλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ χάρη στη λεπτόρρευστη και μη λιπαρή υφή της που απορροφάται άμεσα δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Είναι ιδανική για μεικτές και κανονικές επιδερμίδες.

Korres

Santorini Grape Poreless Light Skin Cream Κρέμα Προσώπου για Ενυδάτωση & Σύσφιξη

Η Korres Santorini Grape Poreless Light Skin Cream Κρέμα Προσώπου για Ενυδάτωση & Σύσφιξη είναι μια κρέμα-gel ελαφριάς υφής, που υπόσχεται σύσφιξη των πόρων, αλλά και ισορροπημένη ενυδάτωση για την επιδερμίδα. Η σύνθεσή της είναι ενισχυμένη με αντιοξειδωτικά συστατικά και ταννίνες από αμπέλι Σαντορίνης και είναι ιδανική για την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

Nuxe

Aquabella Beauty Revealing Moisturising Emulsion Ενυδατική Προσώπου Ελαφριάς Υφής

Η εντυπωσιακά δροσερή ενυδατική κρέμα Aquabella της Nuxe, είναι ειδικά σχεδιασμένη για την περιποίηση της μικτής επιδερμίδας, καθώς ενυδατώνει τις ξηρές περιοχές της και χαρίζει ματ όψη στις λιπαρές. Παράλληλα, λεαίνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, ενώ αναδεικνύει τη φυσική της λάμψη. Χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά της σε ταννίνες και πολυφαινόλες από λευκό νούφαρο περιορίζει τον ερεθισμό του δέρματος.

Uriage

Eau Thermal Gelee D'Eau Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για Κανονικές/Μικτές

Με την ενυδατική δύναμη του Ιαματικού Νερού Uriage, η Eau Thermal Gelee D'Eau Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για Κανονικές/Μικτές συνδυάζει όλα τα αναγνωρισμένα ενυδατικά ενεργά συστατικά που απευθύνονται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και τις αφυδατωμένες, και «λιώνει» ευχάριστα στο δέρμα χαρίζοντάς του μοναδικά οφέλη. H επιδερμίδα ενυδατώνεται και φαίνεται ανανεωμένη και λαμπερή, οι γραμμές αφυδάτωσης σταδιακά εξαφανίζονται και το δέρμα μένει σφριγηλό. Με αρώματα περγαμόντου και ροδάκινου, με νότα κρίνου και βάση από κέδρο, για μια αίσθηση αρωματοθεραπείας τη στιγμή εφαρμογής.

Lierac

Hydragenist Gel Ενυδάτωσης και Λάμψης

Η Hydragenist Gel-Crème Ενυδάτωσης Και Λάμψης της Lierac διαθέτει κατά 98% συστατικά φυσικής προέλευσης και ενυδατώνει εντατικά την κανονική έως μεικτή επιδερμίδα για μια φρέσκια και λαμπερή αίσθηση. Έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες και υπόσχεται μακροχρόνια δράση ενυδάτωσης χάρη σε ένα μοναδικό ένζυμο που ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 απαραίτητα beauty προϊόντα για το νεσεσέρ των διακοπών πέρα από το αντηλιακό σου

Όλα όσα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου για την απαραίτητη φροντίδα του δέρματος και για λαμπερές εμφανίσεις

ASK THE EDITOR

5 προϊόντα μακιγιάζ που δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει το νεσεσέρ των διακοπών σου

Τι να αποφύγεις στα makeup looks των διακοπών για ανάλαφρο και easygoing μακιγιάζ που ταιριάζει στο νησί

ASK THE EDITOR

6 ενυδατικές μάσκες που θα ξεδιψάσουν την επιδερμίδα σου μετά την έκθεση στον ήλιο

Μάσκες που θα ενυδατώσουν και θα καταπραΰνουν το δέρμα σου με την επιστροφή από την παραλία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral