Skip to main content

ASK THE EDITOR

Γιατί η λεβάντα είναι το καλύτερο συστατικό για μια bedtime κρέμα σώματος και τέσσερις επιλογές για το απόλυτο χαλαρωτικό ritual

Αν ψάχνεις κι εσύ τρόπους για να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου, να το beauty προϊόν που δεν θα αποχωριστείς ποτέ ξανά



Μια λοσιόν ή ένα butter σώματος εμπλουτισμένο με λεβάντα μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο bedtime beauty προϊόν, βελτιώνοντας την ποιότητα του ύπνου σου με πολλούς τρόπους, άρα και τη συνολική σου υγεία. Να λοιπόν γιατί αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη στο boudoir σου, αλλά και τέσσερις προτάσεις από την αγορά στις οποίες το AllYou ορκίζεται.

Προωθεί τη χαλάρωση

Η λεβάντα είναι γνωστή για τις ηρεμιστικές της ιδιότητες. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα μέσω μιας λοσιόν σώματος, το άρωμά της μπορεί να βοηθήσει στο να χαλαρώσει το μυαλό και το σώμα. Αυτό το αποτέλεσμα χαλάρωσης μπορεί να σε προετοιμάσει ψυχικά και σωματικά για έναν ξεκούραστο βραδινό ύπνο.

Βοηθά στη μείωση του στρες

Η λεβάντα έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, όταν εισπνέεται ή εφαρμόζεται τοπικά. Ενσωματώνοντας μια λοσιόν σώματος με λεβάντα στη ρουτίνα σου πριν τον ύπνο, μπορείς να βοηθήσεις στη μείωση των επιπέδων άγχους, επιτρέποντάς σου να χαλαρώσεις πιο εύκολα πριν κοιμηθείς.

Δημιουργεί ένα τελετουργικό πριν τον ύπνο

Η καθιέρωση ενός τελετουργικού πριν τον ύπνο σηματοδοτεί στο σώμα σου ότι είναι ώρα να χαλαρώσεις και να προετοιμαστείς για αυτόν. Η χρήση μιας λοσιόν σώματος με λεβάντα ως μέρος της νυχτερινής σου ρουτίνας μετά το μπάνιο μπορεί να χρησιμεύσει ως ηρεμιστικό σύνθημα, βοηθώντας σε να μεταβείς από την πολυάσχολη μέρα σε μια πιο χαλαρή κατάσταση που ευνοεί τον ύπνο. Το να ακολουθείς με συνέπεια αυτό το τελετουργικό μπορεί να εκπαιδεύσει το σώμα σου να συσχετίζει το άρωμα της λεβάντας με την ώρα του ύπνου, διευκολύνοντάς τον.

The Body Shop

Sleep Balmy Body Cream

25,00 EUR

Η Sleep Balmy Body Cream από το Body Shop αφήνει την επιδερμίδα πιο απαλή, με λεία υφή, ενυδατωμένη και με μια υπέροχη αίσθηση θρέψης, ακόμα και στα πιο ξηρά σημεία, όπως τα πέλματα, οι αγκώνες ή τα χέρια. Διαθέτει ένα χαλαρωτικό λουλουδάτο άρωμα και vegan σύνθεση με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικά και βιοδιασπώμενα αιθέρια έλαια λεβάντας από την Γαλλία και βετιβέρ από την Μαδαγασκάρη. Περιέχει επίσης οργανικό ελαιόλαδο από την Ιταλία και έρχεται σε πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία από ήδη ανακυκλωμένα υλικά.

Apivita

Caring Lavender Ενυδατική & Καταπραϋντική Κρέμα Σώματος με Λεβάντα

9,78 EUR

Η ενυδατική και καταπραϋντική κρέμα σώματος Caring Lavender της Apivita καταπραΰνει άμεσα το ευαίσθητο δέρμα, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την φροντίδα του ατοπικού δέρματος (έκζεμα) και με το συστατικό Lauryl Olivate προσφέρει άμεση καταπράυνση από αισθήματα κνησμού και καύσου. Το Ελληνικό εκχύλισμα λεβάντας που περιέχει, όπως και η αλλαντοΐνη και το α- bisabolol, διαθέτουν αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Korres

Overnight Body Milk Relaxing Lavender

6,30 EUR

Το γαλάκτωμα σώματος με άρωμα λεβάντα του Korres είναι ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία Aromadream και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ενυδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Προσφέροντας τηςν απόλυτη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης πριν τον ύπνο.

Aveeno

Daily Moisturising Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος με Άρωμα Λεβάντας

13.30 EUR

Το καθημερινό ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος της Aveeno με άρωμα λεβάντας συνδυάζει την ενεργητική δράση της Κολλοειδούς Βρόμης με πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες και επαναφέρει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας προσφέροντας 24ωρη ενυδάτωση. Η επιδερμίδα αποκτά μια αίσθηση απαλότητας, ενώ η συχνή εφαρμογή βοηθά την ανθεκτικότητα της ξηρής ή ευαίσθητης επιδερμίδας απέναντι στις καθημερινές συνθήκες που προκαλούν την ξηρότητα.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα