Skip to main content

ASK THE EDITOR

Πώς να επιλέξεις την κατάλληλη απόχρωση κόκκινου κραγιόν για την επιδερμίδα σου και 3 προτάσεις της beauty editor του AllYou που μόλις κυκλοφόρησαν στην αγορά

Πες «ναι» στο φλογερό κόκκινο κραγιόν, επιλέγοντας την απόχρωση που σε κολακεύει



Η επιλογή της σωστής απόχρωσης κόκκινου κραγιόν, που συμπληρώνει τον τόνο της επιδερμίδας σου, μπορεί να βελτιώσει τη συνολική σου εμφάνιση, φωτίζοντας το πρόσωπό σου και τα χαρακτηριστικά σου, σε μια κλασική makeup επιλογή που δεν φεύγει ποτέ εκτός μόδας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις την τέλεια απόχρωση για εσένα, αλλά και 3 νέες προτάσεις της beauty editor του AllYou που μόλις κυκλοφόρησαν στην αγορά.

Προσδιόρισε τον υποτόνο του δέρματός σου

Ο υποτόνος του δέρματός σου μπορεί να είναι ζεστός, ψυχρός ή ουδέτερος. Οι ζεστοί υποτόνοι έχουν νότες κίτρινων ή χρυσών αποχρώσεων, οι ψυχροί υποτόνοι έχουν νότες ροζ ή μπλε και οι ουδέτεροι έχουν μια ισορροπία και των δύο. Η γνώση του υποτόνου σου θα σε καθοδηγήσει στην επιλογή της σωστής απόχρωσης κόκκινου κραγιόν.

Διάλεξε ζεστά κόκκινα για ζεστούς υποτόνους

Εάν έχεις ζεστούς υποτόνους, διάλεξε κόκκινα κραγιόν με πορτοκαλί ή κοραλί υποτόνους. Αυτές οι αποχρώσεις μπορούν να συμπληρώσουν όμορφα την επιδερμίδα σου.

Διάλεξε ψυχρά κόκκινα για ψυχρούς υποτόνους

Αν έχεις ψυχρή βάση, προτίμησε κόκκινα κραγιόν με μπλε ή μοβ τόνους. Αυτές οι αποχρώσεις μπορούν να φωτίσουν την επιδερμίδα σου και να συμπληρώσουν όμορφα το κάδρο του προσώπου σου.

Πειραματίσου με τα ουδέτερα κόκκινα για ουδέτερους υποτόνους

Εάν έχεις ουδέτερους υποτόνους, έχεις την ευελιξία να φορέσεις μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων κόκκινου κραγιόν. Ψάξε για κόκκινα με ισορροπημένους υποτόνους, με ονόματα αποχρώσεων όπως «αληθινό κόκκινο» ή «κλασικό κόκκινο».

Μην ξεχάσεις τη δοκιμή πριν από την αγορά

Όταν επιλέγεις ένα κόκκινο κραγιόν, είναι απαραίτητο να δοκιμάσεις την απόχρωση στο δέρμα σου πριν το αγοράσεις. Μπορείς να δοκιμάσεις το κραγιόν στον καρπό σου ή απευθείας στα χείλη σου, για να δεις πώς συμπληρώνει τον τόνο του δέρματός σου.

Μελέτησε την ένταση

Εκτός από τους υποτόνους, σκέψου και την ένταση του κόκκινου κραγιόν. Εάν έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα, μπορεί να σου ταιριάζουν πιο ανοιχτόχρωμα ή καθαρά κόκκινα. Για μεσαίους έως βαθιούς τόνους δέρματος, μπορείς να πειραματιστείς και με έντονες κόκκινες αποχρώσεις.

Προσωπική προτίμηση

Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για την επιλογή της σωστής απόχρωσης κόκκινου κραγιόν είναι τελικά η προσωπική σου προτίμηση. Πειραματίσου με διαφορετικές αποχρώσεις για να βρεις τι σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και όμορφη.

Τρεις επιλογές που μόλις τώρα κυκλοφόρησαν στην αγορά:

DIOR

ROUGE DIOR LIPSTICK - COMFORT AND LONG WEAR - HYDRATING FLORAL LIP CARE

53,16 €

TOM FORD

CAFÉ ROSE LIP COLOR MATTE

65,00 €

MAC

M·A·CXIMAL SILKY MATTE LIPSTICK

27,00 €

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά