Skip to main content

BEAUTY NEWS

H Charlize Theron επιστρέφει για τη νέα καμπάνια του J’adore Dior

Η γνωστή ηθοποιός πιο εκθαμβωτική από ποτέ ποζάρει και πάλι για την διαφημιστική καμπάνια του γνωστού αρώματος!


Κέλλυ Νόβακ

Ο οίκος Dior παρουσιάζει τη νέα διαφημιστική καμπάνια για το J’ adore καλώντας σε μία επιστροφή στις βασικές αρχές της γυναικείας ομορφιάς. Μια επιστροφή στην ανάγκη να επαναπροσδιοριστεί η πολυτέλεια μέσα από την αγάπη για τα πρωταρχικά στοιχεία της φύσης που αποτελούν πηγή έμπνευσης αλλά και αναπόσπαστα συστατικά του αρώματος. Για το J’adore το νερό είναι ο χρυσός της εποχής μας, και η Charlize Theron η ιέρεια που το κατακτά, πιο απελευθερωμένη και συνειδητοποιημένη από ποτέ.

Pixel

Αυτό είναι το βασικό μήνυμα της νέας καμπάνιας για το εμβληματικό άρωμα J’adore. Κεντρικό πρόσωπο για ακόμη μια φορά, η Charlize Theron, που εμφανίζεται σε ένα επιβλητικό σκηνικό μιας τεράστιας, παρθένας έκτασης. Μια εξωπραγματική έρημος νερού και πέτρας στο χρώμα της ώχρας, στην οποία ο ουρανός συναντά τη γη. Ισχυρή φύση που εκτείνεται όσο μακριά μπορεί να φτάσει το μάτι, λουσμένη σε μια ζωογόνα βροχή αναγέννησης. Ένα πανέμορφο ζεστό φως που ακτινοβολεί σε κάθε πλάνο.

Το J’adore, το οποίο δημιουργήθηκε από τον επικεφαλής αρωματοποιό του Οίκου Dior, François Demachy, έχει ως βασικό του χαρακτηριστικό το σπάνιο γιασεμί με τα εξαιρετικά αρωματικά χαρακτηριστικά, το οποίο προέρχεται από τη Grasse, τη γη των αρωμάτων.

Pixel

 «Το J'adore είναι ένα σπάνιο άρωμα αφού αποδέχεται την πρόκληση, και ανταποκρίνεται, στο να είναι πολύ εύκολα σαγηνευτικό, έχοντας όμως μια αυθεντική υπογραφή. Να είναι αισθησιακό χωρίς να είναι βαρύ. Είναι μια σύνθεση που συνδυάζει τα αντίθετα και κάνει τις εμβληματικές λουλουδένιες νότες να είναι απόλυτα ελκυστικές, πρωτότυπες και μυστηριώδεις. Το J'adore εφευρίσκει ένα λουλούδι που δεν υπάρχει», αναφέρει ο Demachy.

Δημιουργός της ταινίας ο Jean-Baptiste Mondino, ο οποίος από το 1999 σκηνοθετεί τη συναρπαστική ιστορία της γυναίκας του J'adore.

Aπόλαυσέ την παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=OaJ-TE1xZVA

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη