Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό το άρωμα θα σου δώσει… ζωή

 Ζήσε όμορφα με το νέο άρωμα Avon Life


Κέλλυ Νόβακ

Προσωπικά πάντα πίστευα ότι οι μυρωδιές γύρω μας, μας δίνουν… ζωή. Άλλοτε μας γεμίζουν ενέργεια, άλλοτε αυτοπεποίθηση, άλλωτε αναμνήσεις. Και είναι ειδικά το τελευταίο, λόγος αρκετός για εμένα προσωπικά, για να φοράω πάντα άρωμα πριν βγω από το σπίτι. Για να μου θυμίζει τις όμορφες στιγμές της ζωής μου.

Pixel

Με βάση τις δικές του όμορφες στιγμές, δημιούργησε και ο Kenzo Takada το νέο του άρωμα, σε συνεργασία με την Avon. Με έμπνευση από τα ταξίδια του, ο Kenzo Takada συνέθεσε το μοσχοβολιστό άρωμα “Avon Life” για το γνωστό brand, το οποίο περιλαμβάνει μυρωδιές από βιολέτα, κάτι που χαρίζει στο άρωμα μια γλυκιά φρεσκάδα. Το πολυπόθητο άνθος καλλιεργείται στα λιβάδια της Αιγύπτου και της Grasse της Γαλλίας. Είναι πολύτιμο για τα φύλλα του, από τα οποία ύστερα από μια διαδικασία απόσταξης προκύπτει ένα έλαιο με εκλεπτυσμένο άρωμα. Το άρωμα για τις γυναίκες διαθέτει επίσης δυναμικά στοιχεία από εσπεριδοειδή και έντονες νότες λευκού τσαγιού, χαρίζοντας διαχρονική θερμότητα και λουλουδάτο χαρακτήρα από λουλούδι ίριδας.

avonlife-kenzotakada-02.JPG

«Ήθελα να δουλέψω με την Avon για να συνεργαστώ σε μια νέα συλλογή που θα είναι προσιτή σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο» αναφέρει ο Kenzo Takada. «Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι να αντλώ έμπνευση από την ομορφιά του κόσμου γύρω μου και να τη μετατρέπω σε μια ολοκληρωτικά νέα πραγματικότητα. Η εμπειρία μου με την ομάδα της Avon, μου επίτρεψε να το πραγματοποιήσω αυτό, δουλεύοντας με μερικούς από τους πιο απίστευτους αρωματοποιούς για να δημιουργήσουμε μια σειρά αρωμάτων που αντικατοπτρίζει το κοινό μας πάθος, να ζούμε τη ζωή όμορφα. Τα αρώματα μεταφέρουν την ομορφιά και τη θετικότητα και είναι γεμάτα από το μεγαλείο του φυσικού κόσμου».

Μάθε περισσότερα για την Avon και τα προϊόντα της στο avoncosmetics.gr.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν