Skip to main content

BEAUTY NEWS

Οι πιο hot απόχρωσεις κραγιόν για... τα μάτια σου

Άλλαξε το παιχνίδι στο μακιγιάζ και χρησιμοποίησε τα καλλυντικά σου προϊόντα, αλλιώς!


Κέλλυ Νόβακ

Πλέον οι τάσεις στο μακιγιάζ δεν είναι μόνο οι αποχρώσεις κραγιόν ή ποιο στιλ μακιγιάζ θα φορεθεί περισσότερο, αλλά η εναλλακτική χρήση των καλλυντικών σου προϊόντων. Όλοι οι beauty experts πλέον, ανακαλύπτουν καθημερινά νέους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κραγιόν, το μολύβι ματιών, το ρουζ μας κ.ο.κ.

Pixel

Για εμένα προσωπικά, ένας από τους αγαπημένους μου εναλλακτικούς τρόπους είναι το πώς χρησιμοποιούμε το κραγιόν μας. Κάποια στιγμή που έψαχνα έναν πιο γρήγορο τρόπο να φωτίσω τα μάτια μου, από βιασύνη χρησιμοποίησα ένα κρεμώδες ρουζ που είχα στο νεσεσέρ μου. Το αποτέλεσμα τελικά ήταν εντυπωσιακό, κάτι που με έβαλε να σκεφτώ ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω και άλλα προϊόντα με αυτό τον τρόπο. Κάνοντας μια σχετική έρευνα, είδα ότι πολλοί makeup artists χρησιμοποιούν ένα κραγιόν ή lip gloss σαν σκιά ματιών. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για όλες τις αποχρώσεις ή φόρμουλες κραγιόν.

Αρχικά, το κραγιόν πρέπει να έχει αρκετά κρεμώδη και απαλή υφή ώστε να μπορεί να απλωθεί εύκολα στο μάτι, ενώ το lip gloss να έχει ένα long lasting χαρακτηριστικό έτσι ώστε να μπορεί να διατηρηθεί περισσότερη ώρα στα μάτια. Έπειτα σημαντικό είναι να εφαρμόσεις λίγη ποσότητα primer στα πάνω ή κάτω βλέφαρα (ανάλογα με το μακιγιάζ που έχεις επιλέξει να κάνεις) έτσι ώστε το κραγιόν να μείνει σταθερό και αποφεύγοντας να απλώσεις το κραγιόν που κοντά στα μάτια, ερεθίζοντάς τα.

Pixel

Για εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις αυτή την τεχνική για πρώτη φορά, οι αποχρώσεις που μπορείς να ξεκινήσεις είναι αυτές σε μωβ, απαλές ροζ μέχρι και κόκκινες αποχρώσεις. Μπορεί η τελευταία να ακούγεται λίγο τολμηρή για να την εφαρμόσεις στα μάτια, αλλά πίστεψέ με, θα τα αναδείξει στο έπακρο. Εάν θέλεις κάτι πιο «ασφαλές» μπορείς να επιλέξεις nude αποχρώσεις που είναι και πιο εύκολες στην εφαρμογή.

Δες παρακάτω μερικές ενδεικτικές αποχρώσεις κραγιόν, ιδανικές για το μακιγιάζ των ματιών σου!

5lipstickshades-for-the-eyes-01.jpg5lipstickshades-for-the-eyes-02.jpg5lipstickshades-for-the-eyes-03.jpg5lipstickshades-for-the-eyes-04.jpg5lipstickshades-for-the-eyes-05.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν