Skip to main content

BEAUTY NEWS

Aυτή είναι η απόχρωση που θα κλέψει τις εντυπώσεις το 2017

Το χρώμα που θα ανανεώσει μια για πάντα τα ombre μαλλιά σου!


Κέλλυ Νόβακ

Το ombre στιλ στα μαλλιά είναι ένα μια τεχνική που οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουμε. Πρόκειται για μια νέα γενιά πραγμάτων στο πώς μπορεί μια γυναίκα με καστανά μαλλιά (και όχι μόνο) να τα φωτίσει, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να κάνει ανταύγιες.

Pixel
Pixel

Και ενώ νομίζαμε ότι τα έχουμε δει και μάθει όλα με αυτή την τεχνική, έρχεται μια νέα απόχρωση να αλλάξει τα δεδομένα και να ανανεώσει το look μας.

Το όνομα της «tiger eye» και είναι εμπνευσμένη από την πέτρα το «μάτι του του τίγρη». Πρόκειται για μια μίξη θερμών και πλούσιων καστανών αποχρώσεων με αυτές του χρυσού ξανθού χρώματος.

Αυτές οι αποχρώσεις αναμειγνύονται μεταξύ τους μέσα από τις τούφες των μαλλιών με μια τεχνική που θυμίζει περισσότερη αυτή του balayage, παρά αυτής του ombre. Πολλοί διεθνείς hairstylists αρχίζουν ήδη να εφαρμόζουν αυτή την απόχρωση στις διάσημες πελάτισσές τους και οι ίδιοι προτείνουν οι ξανθές νότες που θα εφαρμόσεις με αυτό το χρώμα, να είναι της καραμέλας για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εννοείται ότι στην πραγματικότητα μπορείς να επιλέξεις αυτό που αρέσει σε εσένα περισσότερο!

Ιδανικά και για ένα πιο φυσικό look, προτίμησε ένα κομμωτήριο που εφαρμόζει ανταύγιες στο χέρι, κάτι που θα δώσει αυτό το natural ύφος που αποζητάει μια τέτοια απόχρωση.

Και φυσικά για έμπνευση μπορείς να δεις τις παρακάτω γυναίκες οι οποίες έχουν ήδη ανανεώσει την εμφάνισή τους, με αυτό το χρώμα στα μαλλιά τους. Και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί αυτές που θα σε πείσουν να επιλέξεις και εσύ αυτό το χρώμα!

https://www.instagram.com/p/BMH59KfBydv/

https://www.instagram.com/p/BD6V8ypmc3R/

https://www.instagram.com/p/BMMI8qoFoOY/

https://www.instagram.com/p/BKwHMQwhADI/

https://www.instagram.com/p/BMMKdOmjCwn/

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Μαΐου

Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου