Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το jamsu είναι η νέα τάση για μια άψογη επιδερμίδα

Η νέα… περίεργη κορεάτικη τεχνική που λειτουργεί!


Κέλλυ Νόβακ

Η Κορέα είναι μια από τις χώρες που ασχολείται πολύ με τα θέματα της ομορφιάς. Είτε αυτά αφορούν το μακιγιάζ, τα μαλλιά, είτε τα θέματα της επιδερμίδας και του προσώπου. Μέχρι τώρα πολλές από τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε και εμείς σήμερα έχουν ανακαλυφθεί από Κορεάτες / Κορεάτισσες αισθητικούς, κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζουν ένα-δύο πραγματάκια περισσότερα από εμάς - σε αυτό τον τομέα, τουλάχιστον!

Όταν, λοιπόν, διάβασα για τη νέα, hot τεχνική για την επιδερμίδα που όλες εφαρμόζουν τελευταία, έπρεπε να την δοκιμάσω και εγώ! Η τεχνική ονομάζεται jamsu και υπόσχεται μια άψογη αλλά και «καθαρή» επιδερμίδα από τυχόν βρωμιές με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπο το δέρμα μας καθημερινά.

Η εφαρμογή του jamsu έχει ως εξής: Αφού αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου, πλύνεις και σκουπίσεις καλά το πρόσωπό σου, τότε ταμποναριστά άπλωσε λίγο τάλκ, με τις παλάμες των χεριών σου. Άφησε το να «κάτσει» στην επιδερμίδα καλά για λίγα λεπτά και έπειτα βούτηξε το πρόσωπό σου σε μια λεκάνη με κρύο νερό. Εάν αυτό σου ακούγεται πολύ τολμηρό, τότε απλά ψέκασε μια γενναιόδωρη ποσότητα κάποιου toner ή face mist. Άφησε για 30 δευτερόλεπτα και έπειτα ξέπλυνε καλά. 

Μόλις στεγνώσει η επιδερμίδα σου καλά, θα δεις ότι είναι άψογη. Θα έχει καθαρίσει σε βάθος, δε θα έχεις ανεπιθύμητη λιπαρότητα και το μακιγιάζ θα εφαρμόζει ακόμη καλύτερα στο πρόσωπό σου.

Μπορεί η όλη διαδικασία να σου ακούγεται κάπως… περίεργη, αλλά πίστεψέ με λειτουργεί. Δοκίμασέ την και θα δεις!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα