Αλλαγή πλεύσης

Ο Dolce & Gabbana ανοίγει ένα κεφάλαιο στην ιστορία του παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τη δική του σειρά περιποίησης της επιδερμίδας.

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Η σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Dolce&Gabbana Skincare είναι η νέα επαναστατική δημιουργία του οίκου. Με δύο προηγμένες σειρές προϊόντων, το λανσάρισμά τους είναι ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο για τον οίκο και εγκαινιάζει μια πραγματική επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Η σειρά Dolce&Gabbana Skincare, η οποία αποτελεί το επιτυχές αποτέλεσμα της συνεργασίας της P&G Prestige με τους κορυφαίους, σε παγκόσμιο επίπεδο επιστημονικούς συνεργάτες, βασίζεται σε ένα νέο αποκλειστικό δραστικό συστατικό που φαίνεται να κερδίζει το ενδιαφέρον. Η σειρά Dolce&Gabbana Skincare ξεκλειδώνει το μυστικό για ένα πραγματικά σαγηνευτικό δέρμα.

Η σειρά

Το Dolce&Gabbana Skincare παρουσιάζει δύο σειρές προϊόντων: την Essential, μια αποτελεσματική τελετουργία για τον καθαρισμό, την τελειοποίηση και την προστασία του δέρματος και την Aurealux μια προηγμένη περιποίηση για την ενυδάτωση και την ανάδειξη της φυσικής λάμψης του δέρματος. 

Η καρδιά του Dolce&Gabbana Skincare, η σειρά Aurealux, με ένα όνομα το οποίο προέρχεται από τη λατινική ονομασία του χρυσού «aurea» και του φωτός «lux», αποτελείται από πέντε προηγμένα προϊόντα περιποίησης πλούσια σε Gold Flavo-Silk TricomplexTM που φροντίζουν, ενισχύουν και αναδεικνύουν τη λάμψη, την υγιή όψη και τη γεμάτη ζωντάνια εμφάνιση της επιδερμίδας.

dgsk350.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares