Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

BEAUTY NEWS

Αλλαγή πλεύσης

Ο Dolce & Gabbana ανοίγει ένα κεφάλαιο στην ιστορία του παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τη δική του σειρά περιποίησης της επιδερμίδας.


Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Η σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Dolce&Gabbana Skincare είναι η νέα επαναστατική δημιουργία του οίκου. Με δύο προηγμένες σειρές προϊόντων, το λανσάρισμά τους είναι ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο για τον οίκο και εγκαινιάζει μια πραγματική επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Η σειρά Dolce&Gabbana Skincare, η οποία αποτελεί το επιτυχές αποτέλεσμα της συνεργασίας της P&G Prestige με τους κορυφαίους, σε παγκόσμιο επίπεδο επιστημονικούς συνεργάτες, βασίζεται σε ένα νέο αποκλειστικό δραστικό συστατικό που φαίνεται να κερδίζει το ενδιαφέρον. Η σειρά Dolce&Gabbana Skincare ξεκλειδώνει το μυστικό για ένα πραγματικά σαγηνευτικό δέρμα.

Η σειρά

Το Dolce&Gabbana Skincare παρουσιάζει δύο σειρές προϊόντων: την Essential, μια αποτελεσματική τελετουργία για τον καθαρισμό, την τελειοποίηση και την προστασία του δέρματος και την Aurealux μια προηγμένη περιποίηση για την ενυδάτωση και την ανάδειξη της φυσικής λάμψης του δέρματος. 

Η καρδιά του Dolce&Gabbana Skincare, η σειρά Aurealux, με ένα όνομα το οποίο προέρχεται από τη λατινική ονομασία του χρυσού «aurea» και του φωτός «lux», αποτελείται από πέντε προηγμένα προϊόντα περιποίησης πλούσια σε Gold Flavo-Silk TricomplexTM που φροντίζουν, ενισχύουν και αναδεικνύουν τη λάμψη, την υγιή όψη και τη γεμάτη ζωντάνια εμφάνιση της επιδερμίδας.

dgsk350.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική