Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η ομορφιά της επιβίωσης

Η συγκλονιστική φωτογράφηση με γυναίκες που έχουν επιβιώσει από επιθέσεις θειικού οξέος.


Κέλλυ Νόβακ

Την επόμενη φορά που θα κοιταχτείς στον καθρέφτη και θα δεις μια ατέλεια στο πρόσωπό σου που σε ενοχλεί, απλά θυμήσου τις παρακάτω εικόνες. Εικόνες από γυναίκες στην Ινδία που μας υπενθυμίζουν την ματαιότητα που μας κατακλύζει πολλές στιγμές της ζωής μας.

Pixel
Pixel

Αν οι παρακάτω λοιπόν γυναίκες μπορούν με θάρρος και αυτοπεποίθηση να βαφτούν και να φωτογραφηθούν για το project Sacred Tranformations”, τότε μπορούμε και εμείς να επιβιώσουμε στην όψη μερικών ρυτίδων στο πρόσωπό μας.

Η εν λόγω καμπάνια έχει σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για τις βάρβαρες επιθέσεις από θειικό οξύ, που δέχονται συνεχώς γυναίκες στην Ινδία, από τους συζύγους τους. Οι γυναίκες αυτές παρόλη την βάναυση επίθεση που έχουν δεχτεί, κατάφεραν να επιβιώσουν. Παρόλα αυτά, η… επιβίωση αυτή έρχεται με ένα τίμημα: αυτό των σημαδιών από το καυστικό οξύ.

Έχοντας σοβαρές ουλές και σημάδια από εγκαύματα που έχει προκαλέσει η επίθεση, αυτές οι γυναίκες τελικά, καταφέρνουν να περάσουν μέσα από την καμπάνια ένα θετικό μήνυμα.

«Αναρωτιέμαι πόσο άκαρδος πρέπει να είναι κάποιος για να προκαλέσει ένα τόσο απάνθρωπο τραύμα (ψυχολογικό και σωματικό). Έπρεπε να χρησιμοποιήσω τις ικανότητές μου σαν φωτογράφος για να προσφέρω μια πιο “συμβατική” εικόνα. Αυτές τις γυναίκες πρέπει να τις παίρνουμε στα σοβαρά και να τις αποδεχτούμε στην κοινωνία με εξαιρετική ευαισθησία», δήλωσε σχετικά o φωτογράφος της καμπάνιας, Niraj Gera.

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες αποτελούν έμπνευση για όλο τον κόσμο και μας κάνουν τελικά να δούμε και κυρίως να σκεφτούμε την ομορφιά, τελείως διαφορετικά. 

acid-attack-survivors-campaign-01.jpgacid-attack-survivors-campaign-02.jpgacid-attack-survivors-campaign-03.jpgacid-attack-survivors-campaign-04.jpgacid-attack-survivors-campaign-05.jpgacid-attack-survivors-campaign-06.jpgacid-attack-survivors-campaign-07.jpgacid-attack-survivors-campaign-08.jpgacid-attack-survivors-campaign-09.jpgacid-attack-survivors-campaign-10.jpgacid-attack-survivors-campaign-11.jpgacid-attack-survivors-campaign-12.jpg

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Μαΐου

Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου