Αυτό το κραγιόν θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι ήξερες μέχρι τώρα για το μακιγιάζ των χειλιών

Ξέχνα τα συνηθισμένα.

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Ο καταξιωμένος make up artist Tom Pecheux τονίζει: «Σέξι εμφάνιση, αυτοπεποίθηση και δύναμη – να τι προσφέρει το κραγιόν σε μια γυναίκα».  Και εμείς οφείλουμε να συμφωνήσουμε! Ειδικά όταν αναφερόμαστε στο απόλυτο αντικείμενο του γυναικείου πόθου, το Pure Color Envy Sculpting Lipstick της Estée Lauder.

20 μοναδικές, ξεχωριστές αποχρώσεις είναι εδώ με τη δύναμη να αναδείξουν κάθε καμπύλη των χειλιών σου. Η "χάρη" του όμως δε σταματάει εδώ.

Με πληθωρική προσωπικότητα και με πλούσιας έντασης χρώμα, αυτή η προκλητική παλέτα χρωμάτων εκφράζει τη μόδα, την τέχνη, το ντιζάιν και την φροντίδα με μια αντίληψη υψηλής αισθητικής.. 

Extra bonus: Η ελαφριάς υφής σύνθεσή του είναι κρεμώδης, αισθησιακά βελούδινη, δίνοντας αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης. Μια μοναδικά μοντέρνα σύνθεση που τυλίγει τα χείλη με άμεση και διαρκή ενυδάτωση. Περιλαμβάνει ένα νέο και αποκλειστικό Ενυδατικό Σύμπλεγμα Σταδιακής Αποδέσμευσης (Time Release Encapsulated Moisture Complex) με Υαλουρονικό Οξύ, που βοηθάει τα χείλη να προσελκύουν, να δεσμεύουν και να συγκρατούν καλύτερα και για περισσότερο την υγρασία. Τα χείλη γίνονται βελούδινα και απαλά, ενώ είναι συνεχώς ενυδατωμένα.

estlaud350.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares