Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό το κραγιόν θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι ήξερες μέχρι τώρα για το μακιγιάζ των χειλιών

Ξέχνα τα συνηθισμένα.


Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Ο καταξιωμένος make up artist Tom Pecheux τονίζει: «Σέξι εμφάνιση, αυτοπεποίθηση και δύναμη – να τι προσφέρει το κραγιόν σε μια γυναίκα».  Και εμείς οφείλουμε να συμφωνήσουμε! Ειδικά όταν αναφερόμαστε στο απόλυτο αντικείμενο του γυναικείου πόθου, το Pure Color Envy Sculpting Lipstick της Estée Lauder.

20 μοναδικές, ξεχωριστές αποχρώσεις είναι εδώ με τη δύναμη να αναδείξουν κάθε καμπύλη των χειλιών σου. Η "χάρη" του όμως δε σταματάει εδώ.

Με πληθωρική προσωπικότητα και με πλούσιας έντασης χρώμα, αυτή η προκλητική παλέτα χρωμάτων εκφράζει τη μόδα, την τέχνη, το ντιζάιν και την φροντίδα με μια αντίληψη υψηλής αισθητικής.. 

Extra bonus: Η ελαφριάς υφής σύνθεσή του είναι κρεμώδης, αισθησιακά βελούδινη, δίνοντας αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης. Μια μοναδικά μοντέρνα σύνθεση που τυλίγει τα χείλη με άμεση και διαρκή ενυδάτωση. Περιλαμβάνει ένα νέο και αποκλειστικό Ενυδατικό Σύμπλεγμα Σταδιακής Αποδέσμευσης (Time Release Encapsulated Moisture Complex) με Υαλουρονικό Οξύ, που βοηθάει τα χείλη να προσελκύουν, να δεσμεύουν και να συγκρατούν καλύτερα και για περισσότερο την υγρασία. Τα χείλη γίνονται βελούδινα και απαλά, ενώ είναι συνεχώς ενυδατωμένα.

estlaud350.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας κάνοντας restart

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία