Η ομορφιά ΔΕΝ έχει ηλικία. Το αποδεικνύει η Helen Mirren!

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της L’ Oreal. 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Η 69χρονη βραβευμένη με Όσκαρ Βρετανίδα ηθοποιός Helen Mirren ανακοινώθηκε ως το νέο πρόσωπο της  L’ Oreal, λίγες μέρες μετά την προσθήκη της Naomi Watts για διαφημιστικούς σκοπούς της εταιρείας καλλυντικών. 

Και η απορία που δημιουργείται: είναι η ηλικία των 50+ πιο γοητευτική από ότι τα νιάτα;  Όποια κι αν είναι η απάντηση, η Βρετανίδα σταρ είναι ιδιαιτέρως αγαπητή και κατατάσσεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, καθώς τη θεωρούν γνήσιο θηλυκό, έξυπνη και γοητευτική. Μετά από μια καριέρα 40 ετών και έχοντας χαρακτηριστεί ως σύμβολο του σεξ, αποτελεί αναμφισβήτητα κατάλληλο μοντέλο για την καμπάνια της εταιρείας. 

Η ίδια δήλωσε για τη συγκεκριμένη συνεργασία: « Είμαι πραγματικά ευτυχής που εκπροσωπώ τη L’ Oreal Paris και συμμετέχω σε μια τόσο εντυπωσιακή ομάδα. Ελπίζω να αποτελέσω πηγή έμπνευσης για άλλες γυναίκες, ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το αξίζουμε όλες!».

Η L’ Oreal Paris φαίνεται πως γιορτάζει ένα νέο attitude στον τομέα της ομορφιάς και της περιποίησης. Γυναίκες ανεξάρτητες, που αισθάνονται όμορφες και γοητευτικές με το πέρασμα των χρόνων και αγαπούν τον εαυτό τους ακριβώς όπως είναι, φυσικές. Πώς να αντισταθεί άλλωστε ένα τόσο μεγάλο brand σε μια βασίλισσα της ομορφιάς, που θεωρεί τα γηρατειά «απόλυτη περιπέτεια»; About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares