Μακριές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο

Το απόλυτο τρικ για μακριές βλεφαρίδες

Κέλλυ Νόβακ

Νομίζω ότι ένα πράγμα που επιθυμούν όλες οι γυναίκες από το μακιγιάζ τους είναι οι πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες.

Μία μάσκαρα υπάρχει στα νεσεσέρ όλων των γυναικών και πρόκειται για ένα προϊόν που σε καθημερινή βάση, όλες χρησιμοποιούμε!

Το θέμα όμως είναι ότι το αποτέλεσμα που πραγματικά επιθυμούμε από μια μάσκαρα, δεν το έχουμε πάντα. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει… κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο δράμα! Και πιο πλούσιο look!

Μια στρώση μάσκαρας ίσως να μην αρκεί για αυτό το dramatic look! Εδώ έρχεται να έρθει σαν… από μηχανής θεός αυτό το hack!

Ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες θα προσφέρει ένα… χέρι βοηθείας σε αυτό το έξυπνο τρικ, το οποίο εγγυάται βλεφαρίδες, τόσο εντυπωσιακές σαν να είναι ψεύτικες.

Το τρικ για μακριές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο

Η makeup artist των σταρ, Ashley Rebecca κάνει το εξής trick, για να προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες των πελατισσών της.

Με ένα πιστολάκι, ζεσταίνει ελαφρώς το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. «Αν ζεστάνεις το ψαλίδι πρώτα, αυτό που συμβαίνει είναι ότι η θερμότητα να κάνει τις βλεφαρίδες πιο μακριές. Αν ‘ζεστάνεις’ την βάση των βλεφαρίδων, τότε θα μείνουν έτσι όλη μέρα!», δηλώνει η Rebecca. Έτσι όταν εφαρμόσεις την μάσκαρα το αποτέλεσμα θα είναι πιο εντυπωσιακό.

Φυσικά, πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτική όταν θερμαίνεις το ψαλίδι και να το τεστάρεις οπωσδήποτε στον καρπό σου, πριν ακουμπήσεις στο μάτι.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares