Skip to main content

BEAUTY NEWS

Μακριές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο

Το απόλυτο τρικ για μακριές βλεφαρίδες


Κέλλυ Νόβακ

Νομίζω ότι ένα πράγμα που επιθυμούν όλες οι γυναίκες από το μακιγιάζ τους είναι οι πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες.

Μία μάσκαρα υπάρχει στα νεσεσέρ όλων των γυναικών και πρόκειται για ένα προϊόν που σε καθημερινή βάση, όλες χρησιμοποιούμε!

Το θέμα όμως είναι ότι το αποτέλεσμα που πραγματικά επιθυμούμε από μια μάσκαρα, δεν το έχουμε πάντα. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει… κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο δράμα! Και πιο πλούσιο look!

Μια στρώση μάσκαρας ίσως να μην αρκεί για αυτό το dramatic look! Εδώ έρχεται να έρθει σαν… από μηχανής θεός αυτό το hack!

Ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες θα προσφέρει ένα… χέρι βοηθείας σε αυτό το έξυπνο τρικ, το οποίο εγγυάται βλεφαρίδες, τόσο εντυπωσιακές σαν να είναι ψεύτικες.

Το τρικ για μακριές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο

Η makeup artist των σταρ, Ashley Rebecca κάνει το εξής trick, για να προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες των πελατισσών της.

Με ένα πιστολάκι, ζεσταίνει ελαφρώς το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. «Αν ζεστάνεις το ψαλίδι πρώτα, αυτό που συμβαίνει είναι ότι η θερμότητα να κάνει τις βλεφαρίδες πιο μακριές. Αν ‘ζεστάνεις’ την βάση των βλεφαρίδων, τότε θα μείνουν έτσι όλη μέρα!», δηλώνει η Rebecca. Έτσι όταν εφαρμόσεις την μάσκαρα το αποτέλεσμα θα είναι πιο εντυπωσιακό.

Φυσικά, πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτική όταν θερμαίνεις το ψαλίδι και να το τεστάρεις οπωσδήποτε στον καρπό σου, πριν ακουμπήσεις στο μάτι.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο