Skip to main content

BEAUTY NEWS

Προστάτεψε το δέρμα σου με αυτά τα αντηλιακά σώματος

Σου βρήκαμε τα καλύτερα αντηλιακά για φέτος το καλοκαίρι!


Κέλλυ Νόβακ

Είσαι στο νησί. Σκέφτεσαι από μέσα σου: «Πρέπει να ετοιμάσω τη τσάντα θαλάσσης μου για το καλοκαίρι. Τι πρέπει να βάλω μέσα οπωσδήποτε; Πετσέτα: Check! Καπέλο: Check! Νερό: Check! Γυαλιά ηλίου: Check! Αντηλιακό προσώπου: Check! Αντηλιακό σώματος με προστασία: Check;;!!;;;».

Πολλές είναι οι γυναίκες που μέχρι και την τελευταία στιγμή, αναζητούν το τέλειο αντηλιακό σώματος (αυτό του προσώπου το έχουν βρει ήδη γιατί το φοράνε όλο τον χρόνο!). Επειδή εγώ όμως, δεν είμαι της τελευταίας στιγμής, πριν βγεις στην παραλία αυτό το Σ/Κ, προετοιμάσου και βρες το κατάλληλο αντηλιακό σώματος για εσένα!

Τα καλύτερα είναι τα παρακάτω, trust me.

NIVEA SUN Protect & Bronze Trigger Spray SPF30

5sunscreenbody_01.jpg

Η σειρά NIVEA SUN Protect & Bronze πρωτοπορεί και πάλι, χαρίζοντάς σας ακόμα πιο ολοκληρωμένη προστασία. Ενισχυμένη με την τεχνολογία κατά των λεκέδων αντηλιακού, που η NIVEA παρουσίασε πρώτη πέρσι, η ανανεωμένη σύνθεση της NIVEA SUN Protect & Bronze βοηθά στη μείωση της έντασης των λεκέδων αντηλιακού, μετά την πλύση. Είναι γεγονός ότι υπολείμματα UV φίλτρων των αντηλιακών παγιδεύονται ανάμεσα στις ίνες των ρούχων και δημιουργούν τους γνωστούς αντιαισθητικούς κίτρινους λεκέδες. Είναι ακόμα γεγονός ότι όσο πιο υψηλή προστασία προσφέρει το αντηλιακό, τόσο πιο έντονο είναι το πρόβλημα των λεκέδων που αφήνει. Το NIVEA SUN υπόσχεται κορυφαία αντηλιακή προστασία για την επιδερμίδα σας, χρυσαφένιο φυσικό μαύρισμα αλλά και προστασία των αγαπημένων σας καλοκαιρινών ρούχων.

Korres Pure Greek Olive Suncare Aντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος SPF50

5sunscreenbody_02.jpg

Αντηλιακά προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα που προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία, αποτρέποντας τα σημάδια πρόωρης γήρανσης. Με μη-λιπαρή υφή, απορροφώνται εύκολα για να θωρακίσουν κάθε τύπο δέρματος, καθώς το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το τονωτικό εκχύλισμα από φύλλα ελιάς και η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν το δέρμα, προσδίδοντας υγιή όψη.

Frezyderm Active Sun Screen Sensitive Face - Body SPF 50

5sunscreenbody_03.jpg

 

Μία υψηλή αντηλιακή προστασία για πρόσωπο και σώμα, κατάλληλη για το ευαίσθητο, αντιδραστικό δέρμα. Συνδυάζοντας 3 επαναστατικές καινοτομίες, καλύπτει την ανάγκη του δέρματος για ολική φροντίδα, εξασφαλίζοντας: Υψηλή ηλιοπροστασία, ενυδάτωση μακράς δράσης, ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση

Carroten Ενυδατικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray SPF30

 

5sunscreenbody_04.jpg

Το ενυδατικό αντηλιακό γαλάκτωμα, AQUAVELVET SPF30, σε μορφή σπρέι, προσφέρει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή χάρη στον ανάλαφρο και συνεχή μικροψεκασμό προς όλες τις κατευθύνσεις. Προσφέρει ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα, στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτινών. Παράλληλα, η καινοτόμος σύνθεσή του περιέχει το 2πλό σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης, Moisture Balance System, με Υαλουρονικό οξύ και Βεταΐνη, που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας. Ασύγκριτα βελούδινο αποτέλεσμα!

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced SPF50+

 

5sunscreenbody_05.jpg

Tο No.1 brand αντιηλιακής προστασίας στην Ευρώπη, για την ευαίσθητη επιδερμίδα, καινοτομεί και σας δίνει τη λύση με τη νέα αντιηλιακή κρέμα AMBRE SOLAIRE SENSITIVE ADVANCED με δείκτη προστασίας SPF50+. Πρόκειται για ένα αντιηλιακό κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες και ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι το πρώτο αντιηλιακό της Garnier με δείκτη προστασίας SPF50+, το οποίο χαρίζει ομοιόμορφο μαύρισμα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τη φωτογήρανση και την εμφάνιση σκούρων κηλίδων.

Apivita Suncare Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος SPF30 - Υψηλή Προστασία

 

5sunscreenbody_06.jpg

Aντιηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος SPF 30 και UVA 16 με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση. Ιδανικό για πιο ανθεκτικές επιδερμίδες που μαυρίζουν σχετικά εύκολα. Η θαλάσσια λεβάντα, πλούσια σε στερόλες και βιταμίνη Ε, η προβιταμίνη Β5 και η βιολογική αλόη ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς και ενυδατώνουν. Το βιολογικό λάδι ελιάς και ηλίανθου ενυδατώνουν σε βάθος και διατηρούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Το νερό από βιολογικό πράσινο τσάι, το λυκοπένιο και η βιταμίνη Ε παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία.. Με ελαφριά υφή που απλώνεται εύκολα και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα.

Κεντρική φωτό: William Rouse / Unsplash

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson