Skip to main content

BEAUTY NEWS

Με αυτά τα προϊόντα ομορφιάς θα ξεκινήσει τέλεια η εβδομάδα

Είναι επτά και είναι όλα θαυμάσια!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι Ιούλιος. Έξω έχει καύσωνα. Οι διακοπές αργούν. Πώς να περάσει ο καιρός ευχάριστα λοιπόν; Τεστάροντας νέα και ενδιαφέροντα προϊόντα ομορφιάς στο ωραίο και δροσερό σπιτάκι σου (δεν κλείνει και καθόλου το aircondition αυτές τις μέρες).

Εγώ πάντως αυτό έκανα, έτσι για να μπει ευχάριστα η εβδομάδα και, το έκανα δοκιμάζοντας τα παρακάτω εξαιρετικά προϊόντα ομορφιάς!

Μήπως να με ακολουθήσεις και να κάνεις κι εσύ το ίδιο;

NIVEA Q10 Firming Body Milk με Vitamin C

7bdotw_01.jpg

Σούπερ ενυδατικό και μοσχοβολιστό γαλάκτωμα, ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες! Το NIVEA Q10 Firming Body Milk με Vitamin C ενυδατώνει σε βάθος και μας χαρίζει απαλότητα που διαρκεί ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει αισθητά την σφριγηλότητα της επιδερμίδας μας.

Schwarzkopf Professional, Mad About Curls Butter Treatment 7bdotw_02.jpg

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, καταλαβαίνεις τον… αγώνα του να τα διατηρήσεις χωρίς να φριζάρουν. Το προϊόν πρόκειται για μια δυνατή θεραπεία περιποίησης. Η φόρμουλα θρέφει τα μαλλιά και προσφέρει μεγαλύτερη ενυδάτωση. Δαμάζει το φριζάρισμα, χαρίζει λάμψη και ενδυναμώνει τα μαλλιά.

Βioten, Exotic Spa Shower Oil

7bdotw_03.jpg

Φανταστικό αφρόλουτρο σώματος! Ξεχωρίζει για τα τρία υπέροχα έλαια που διαθέτει, coconut oil, marula oil και buriti oil. Το έλαιο καρύδας (coconut oil) είναι το “super-food” της επιδερμίδας και φημίζεται για την ενυδατική, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, ενώ το marula oil που συχνά αποκαλείται «το μυστικό ομορφιάς των γυναικών στην Αφρική» είναι πλούσιο σε βιταμίνη C – τέσσερις φορές περισσότερο από το πορτοκάλι – βιταμίνη Ε και ελαϊκό οξύ, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Το buriti oil «κλείνει» την τριάδα των εξωτικών ελαίων και εγγυάται δέρμα μαλακό κι ενυδατωμένο, σε κάθε άγγιγμα!

Fresh Line, Leave-in-conditionerμε goji berry & Βιολογική Αλόη

7bdotw_04.jpg 

Εκπληκτικό προϊόν για καθημερινή χρήση! Πέρα από την τρομερή μυρωδιά γιασεμιού που αφήνει στα μαλλιά, το προϊόν ξεμπερδεύει και μαλακώνει τα μαλλιά γρήγορα και εύκολα, χωρίς να τα βαραίνει. Είναι εμπλουτισμένο με βιολογικό εκχύλισμα goji berry και χαρίζει απαλότητα που διαρκεί χωρίς να αφήνει κατάλοιπα!

By Kilian, Moonlight in Heaven Croisière

7bdotw_05.jpg 

To μεθυστικό Moonlight in Heaven Croisière του By Kilian είναι το τέλειο άρωμα για να σε θυμούνται όλοι και όλες! Είναι ένα φρουτένιο, λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Οι κύριες νότες του αρώματος είναι γκρέιπφρουτ, λεμόνι, ροζ πιπέρι και περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι μάνγκο, καρύδα, ρύζι και γιασεμί σαμπάκ; οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα και Βέτιβερ.

L’Erbolario Fior Di Salina scrub για το σώμα

7bdotw_06.jpg 

Μοσχοβολιστό, ελαιώδες scrub με θαλασσινό αλάτι από τις Αλυκές Conti Vecchi. Ένα scrub, που χαρίζει απαράμιλλη ευεξία και ενέργεια σε πνεύμα και σώμα. Από τις αλυκές της Μεσογείου προέρχεται το βασικό συστατικό της σύνθεσής του, το θαλασσινό αλάτι.  Προσφέρει με το μασάζ  μια εξαιρετική απολεπιστική δράση  αφήνοντας την επιδερμίδα  μοναδικά  λεία, απαλή και ανανεωμένη.

Strep Crystal, Aποτριχωτικές ταινίες σώματος

7bdotw_07.jpg

Οι αποτριχωτικές ταινίες σώματος Strep Crystal είναι έτοιμες για χρήση και αποτελούν έναν γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Αφαιρούν τις τρίχες από τη ρίζα, εξασφαλίζοντας μία τέλεια αποτρίχωση που διαρκεί, ενώ με τακτική χρήση οι τρίχες γίνονται πιο λεπτές και αδύναμες. Χάρη στα φυτικά συστατικά που περιέχουν, όπως το έλαιο καμέλιας και τη βιταμίνη E, το δέρμα θα παραμένει πάντα απαλό και βελούδινο.

Κεντρική φωτό: instagram @ wearefeelgoodincthailand

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.