Skip to main content

BEAUTY NEWS

Alexis Stone: Η drag queen που «ξεγέλασε» τους πάντες στο Instagram

Έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι έκανε μια extreme χειρουργική επέμβαση


Κέλλυ Νόβακ

Σου έχω μιλήσει κατά καιρούς για drag queens. Για την Alexis Stones όμως, ποτέ. Η Alexis Stone είναι  μια draq queen/makeup artist, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό,  δημοσιοποιώντας φωτο της με μακιγιάζ που έκανε η ίδια στον εαυτό της, μιμούμενη γνωστές celebrities, όπως την Julia Roberts, την Adele, την Kim Kardashian και πολλές, πολλές άλλες.

https://www.instagram.com/p/BppNtB2A0gP/

https://www.instagram.com/p/BpH75ZxH1A3/

https://www.instagram.com/p/BqDZvHDhg9B/

Το ταλέντο της Alexis στο μακιγιάζ , ήταν και είναι γνωστό σε όλους. Έχοντας παρόλα αυτά, δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια, για την εμφάνιση, την δουλειά της, την σεξουαλικότητά της και το γεγονός ότι μιλάει ανοιχτά για τις χειρουργικές ή ενέσιμες επεμβάσεις που ενδεχομένως κάνει, αποφάσισε να κάνει ένα… πείραμα.

Πριν 3 μήνες,  ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κάνει μια extreme πλαστική χειρουργική κατά την οποία όλο της το πρόσωπο θα άλλαζε ολωσδιόλου. Το είπε και... έγινε. Η Alexis «έκανε» την πλαστική ανεβάζοντας μάλιστα φωτογραφία από το υποτιθέμενο κρεβάτι νοσοκομείου, μετά την επέμβαση.

https://www.instagram.com/p/BpCoK22nx2e/

Λίγες μέρες αργότερα, αφού «ανάρρωσε», η Alexis αποκάλυψε την extreme πλαστική της. Είχε αλλάξει τελείως, χωρίς να μπορεί κανείς να την αναγνωρίσει .

https://www.instagram.com/p/BrDT690AJFt/

Η Alexis όλους αυτούς τους μήνες ανέβαζε φωτογραφίες, μιλούσε με κόσμο και παράλληλα λάμβανε “hate comments” aka μηνύματα και σχόλια μίσους τα οποία σχολίαζαν αρνητικά την «πλαστική» που είχε κάνει. Όπως αναφέρει μάλιστα η ίδια , πολλά από αυτά  τα μηνύματα την προέτρεπαν  να ...αυτοκτονήσει.

https://www.instagram.com/p/BqU9oNEBiv4/

https://www.instagram.com/p/BqUrDWphUqt/

Λίγο γνωρίζαμε ότι η Alexis μας είχε κάνει μέρος ενός ενδιαφέροντος πειράματος. Πριν λίγες ημέρες η Alexis Stone  σε ένα σοκαριστικό βίντεο αποκαλύπτει ότι όλους αυτούς τους μήνες, μας… «κορόιδευε». Στο βίντεο, η Stone φαίνεται να «αφαιρεί» το πρόσωπό της, αποκαλύπτοντας την κανονική της όψη.

https://www.instagram.com/p/BsWHy2NhHl2/

Ήταν όλα ψέμα. Ήταν όλα ειδικά εφέ και μάσκες τις οποίες είχε κατασκευάσει ένας φίλος της, με σκοπό δύο πράγματα: 1ον να προμοτάρει μια μάσκα προσώπου που λανσάρει (ταπεινό, ναι το ξέρω) και 2ον να «ανοίξει» την συζήτηση απέναντι στο πώς ο κόσμος αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που επιλέγουν να κάνουν πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.

«Όταν έκανα botox, όταν έφτιαξα την μύτη και τα ζυγωματικά μου, με αποκαλούσαν τέρας», δήλωσε η Alexis στο Paper. «Οπότε αφού είχαν έτσι τα πράγματα αποφάσισα να συμβαδίσω με την κατάσταση. Είπα ‘γ….α’ το. Θα πάρω αυτές τις φήμες, τις κατηγορίες και τα σχόλια και θα σας δώσω αυτό που θέλετε».

Δούλεψε μήνες με τον makeup designer David Marti για να δημιουργήσουν την ειδική μάσκα που έκανε την Alexis να δείχνει ότι όντως είχε κάνει μια extreme πλαστική επέμβαση.  

https://www.instagram.com/p/BsG498Ch7LA/

https://www.instagram.com/p/BsO5Mzbh7WG/

Στα νέα της αποκάλυψης πολλοί κατηγόρησαν και πάλι την Alexis γι’ αυτό το πείραμα. Άλλοι όχι. Άλλοι απλά μπερδεύτηκαν. Άλλοι την μίσησαν και άλλοι αδιαφόρησαν παντελώς. Αυτοί που άκουσαν και πρόσεξαν καλά όμως, κατάλαβαν τον λόγο που έκανε η Alexis Stone, ότι έκανε.

Όσοι θέλησαν να καταλάβουν καλύτερα και με ανοιχτό μυαλό να δουν τον λόγο που η Alexis Stone υπέβαλε τον εαυτό της υπό αυτή την διαδικασία, είδαν το ντοκιμαντέρ The Making Of” που κυκλοφόρησε, καταγράφοντας όλους τους 7 μήνες που χρειάστηκε για να διοργανώσει όλο το αυτό πείραμα.

Μπορείς να το δεις και εσύ, παρακάτω και να πάρεις μερικές απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν μέσα από την επιλογή αυτή της Alexis Stone.

Το μόνο σίγουρο απ’ όλη αυτή την ιστορία είναι πάντως ένα: Η Alexis είχε δίκιο. Ο κόσμος, ειδικά με την ευκαιρία του ελεύθερου λόγου που λαμβάνει μέσα από τα social media, γίνεται επικριτικός. Ή καλύτερα γίνεται επιθετικός και μάλιστα εξ’ αποστάσεως απέναντι σε άλλους, χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Και τι προκύπτει μέσα απ’ αυτό; Άνθρωποι να σκέφτονται μέχρι και την αυτοκτονία, όλα αυτά για μια φωτογραφία, για λίγη αποδοχή, και λίγους followers παραπάνω. Αξίζει; Είναι στην κρίση του καθενός μας να δώσουμε απάντηση σε αυτή την ερώτηση.

Kεντρική φωτό: Instagram @thealexisstone

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: H πρώτη πρόβα στη σκηνή της Eurovision - Η εμφάνισή της

Φαίνεται το φόρεμα που θα φορά, καθώς και οι μπότες της

ΠΑΙΔΙ

Πώς να κρατήσετε τα παιδιά δημιουργικά απασχολημένα στις διακοπές του Πάσχα

Αξιοποιήστε τον κοινό χρόνο των εορτών και χαρίστε στα παιδιά όμορφες αναμνήσεις

CELEBS

Ελένη Μενεγάκη: Ξεκίνησε διακοπές και ποζάρει με το μπικίνι της!

Έφυγε για τις διακοπές του Πάσχα - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram