Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό είναι το νέο trend στο μακιγιάζ

Και είναι εύκολο να το κατακτήσεις


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η Avon, η εταιρεία που πουλάει τέσσερα κραγιόν ανά δευτερόλεπτο σε όλο τον κόσμο, αναλαμβάνει δράση στο «παιχνίδι της λάμψης» με το κραγιόν Mark. Prism, μια νέα συλλογή που απευθύνεται σε κάθε λαμπερό κορίτσι. Έρχεται και συστήνεται με απίστευτα λαμπερά, έντονα χρώματα σε 20 μοντέρνες αποχρώσεις, 11 φουτουριστικές & 9 Celestial Nude. Σε κάθε κίνησή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα χείλη σου θα λάμπουν με ένα εκθαμβωτικό χρώμα.

Το νέο κραγιόν Mark. Prism της Avon διαθέτει 4000 πρισματικές πέρλες και έρχεται σε 20 μοναδικές αποχρώσεις που θα κάνουν τα χείλη σου να ξεχωρίζουν.

avon (1).jpg

 

 

Από τα τολμηρά τιρκουάζ και λιλά, τα θερμά μοβ και τα δυναμικά κόκκινα έως τις ζεστές και ψυχρές nude αποχρώσεις, κάθε κραγιόν της συλλογής αφήνει 4.000 πρισματικές πέρλες σε κάθε εφαρμογή, για εκθαμβωτική λάμψη που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Αυτό οφείλεται στο αποκλειστικό Pearl Elixir της Avon: μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει επικάλυψη που αντανακλά.

Λαμπερά χείλη που γυαλίζουν με εντυπωσιακό χρώμα που διαρκεί για ώρες! 

Εκθαμβωτική λάμψη που αντανακλά

Η Avon ανέπτυξε μια αποκλειστική φόρμουλα που δίνει στα χείλη χρώμα που ακτινοβολεί με κάθε σας κίνηση. Το Pearl Elixir είναι ένα μοναδικό μείγμα, αποτελούμενο από 4,5 εκατομμύρια πρισματικές πέρλες που περιλαμβάνονται σε κάθε κραγιόν και αιχμαλωτίζουν το φως, καθώς κινείστε. Αυτή η απαλή φόρμουλα γεμίζει τα χείλη με έντονο, πλούσιο χρώμα και παρέχει από μέτρια έως πλήρη κάλυψη που διαρκεί για ώρες!

Έντονο χρώμα με ένα πέρασμα

Τα γυαλιστερά κραγιόν έχουν συνήθως τη φήμη ότι το χρώμα τους ξεθωριάζει, αλλά το κραγιόν Prism επαναπροσδιορίζει την έννοια της λάμψης με δυνατότητα από μέτρια έως και πλήρη κάλυψη. Και οι 20 αποχρώσεις, από τις κλασικές έως και τις πολύ έντονες και τολμηρές, προσφέρουν εντυπωσιακό χρώμα για να βεβαιωθείτε ότι τα χείλη σας έχουν ότι χρειάζεται για να τραβήξουν τα βλέμματα.

 

 

 

AVON2.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός