Η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου εντυπωσιάζει και πάλι! - AllYou.gr

Search

 

Η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου εντυπωσιάζει και πάλι!

Η Ariane Labed είναι μία αληθινή μούσα...

11 Μαρτίου 2019
Συντάκτης : Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η Ariane Labed συνεχίζει να αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο μια γυναίκα ελεύθερη, με νομαδική ταυτότητα. Είναι η γυναίκα του οίκου Chloé: σύγχρονη, λαμπερή, φυσική και ανεπιτήδευτα κομψή. Το νέο άρωμα Chloe Nomade Eau de Toilette, αποτελεί μια εκδοχή του Eau de Parfum, πλημμυρισμένο από φυσικά συστατικά που ενώθηκαν από τον αρωματοποιό Quentin Bisch.  

 

NOMADE EAU DE TOILETTE_ BTS VISUALS_  (10).jpg  

Η συσκευασία του, αντλεί την έμπνευσή της από το ταξίδι του οίκου, που ξεκίνησε με την άφιξη του Nomade Eau de Parfum. Ένα διαφανές μπουκάλι, που επιτρέπει στο φως να εισβάλει και ένα καπάκι ξεχωριστό με έναν διακριτικό απαλό ροζ κόμπο. 

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣIΑ: EΝΑ ΤΑΞIΔΙ EΜΠΝΕΥΣΗΣ

Οι στρογγυλές καμπύλες του νέου Eau de Toilette αντλούν έμπνευση από το ταξίδι του οίκου που ξεκίνησε με την άφιξη του Nomade Eau de Parfum. Ένα διαφανές μπουκάλι, που επιτρέπει στο φως να εισβάλει και ένα καπάκι ξεχωριστό με έναν διακριτικό απαλό ροζ κόμπο

 

NOMADE EAU DE TOILETTE_ BTS VISUALS_  (17).jpg To Nomade Eau de Toilette αποτελεί μια φωτεινή εκδοχή του Eau de Parfum, πλημμυρισμένο από φυσικά συστατικά που ενώθηκαν από τον αρωματοποιό Quentin Bisch. Το φυτό λίτσι απελευθερώνει όλη την ένταση και τη μαγευτική απαλότητα του, ακτινοβολώντας θηλυκότητα. Τα άνθη φρέζιας συνδυάζονται μοναδικά με τη συνολική floral αίσθηση του αρώματος, ενώ το έντονο έλαιο του φυτού δρυ εξισορροπεί την ένταση αυτού του ξεχωριστού αρώματος.   

 

NOMADE EAU DE TOILETTE_ BTS VISUALS_  (6).jpg

 

Μια γυναίκα που εκπέμπει φως, σύγχρονη, λαμπερή! Είναι η γυναίκα του οίκου Chloé.

Η διαφημιστική καμπάνια  που πραγματοποιήθηκε στο Rajasthan, από τον φωτογράφο Ryan McGinley, άντλησε έμπνευση από τον ουρανό και τα μεγάλα καλοσχηματισμένα σύννεφα που φαντάζουν σα να τον διακοσμούν. Η Ariane Labed, με τα μάτια κλειστά και τα μαλλιά της να κυματίζουν, απαθανατίζεται ελεύθερη και έτοιμη για νέες, ατέρμονες εμπειρίες.

NOMADE EAU DE TOILETTE_ BTS VISUALS_  (8).jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η Lady Gaga λανσάρει δικό της beauty brand!

"'Οταν ήμουν μικρή δεν ένιωσα ποτέ όμορφη" Δες εδώ πρώτη το βίντεο του λανσαρίσματος

Καρέ κούρεμα: H Eπιστροφή

'O,τι πιο trendy σε κούρεμα αυτή τη στιγμή. Κόψε ιδέες!