Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η διαχρονική γοητεία έχει όνομα ιταλικό

Είναι το... " Ένα και μοναδικό "!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Περιτυλιγμένο από ένα κόκκινο αισθησιακό πέπλο, το The Only One 2, ένα άρωμα μεθυστικό, πλημμυρισμένο με νότες από κόκκινα φρούτα, εμπλουτίζει την κληρονομιά του θρυλικού The Only One του οίκου Dolce & Gabbana. Η κλασική αίσθηση του The Only One με νότες από καφέ και άνθη βιολέτας επαναπροσδιορίζεται, με κόκκινα ρόδα με αίσθηση πούδρας, σύμβολο αγάπης και αποπλάνησης. Στις νότες κορυφής τα κόκκινα μούρα, το αχλάδι και η φρέζια, συνδυάζονται αρμονικά με τις νότες καρδιάς που είναι πλημμυρισμένες από κόκκινα τριαντάφυλλα, άνθη βιολέτας και καφέ, προσθέτοντας μια θερμή και αισθησιακή αύρα στο άρωμα. Απαλές, γλυκές νότες από σπόρους tonka και πατσουλί στη βάση του αρώματος, αυξάνουν την εθιστική ιδιότητα του, κάνοντας το να διαρκεί για ώρες. 

180203_D&G_THEONLYONE_STILL_4244_RVB.jpg 

Στη διαφημιστική καμπάνια που δημιούργησαν οι Morelli Brothers, σε μια παραδοσιακή trattoria στο κέντρο της Ρώμης, η Βρετανίδα ηθοποιός Emilia Clarke, ενσαρκώνει τη δυναμική και ξεχωριστή γυναίκα που επιλέγει για άρωμα της, το νέο The Only One 2. Σε οικείες στιγμές με τον αγαπημένο της, εμφανίζεται πιο δυναμική και αισθησιακή από ποτέ. Με αύρα που μαγνητίζει και έντονα κατακόκκινα χείλη, η Emilia παρουσιάζει μια νέα ιστορία ακαταμάχητης επιθυμίας. 

DG BEAUTY_THE ONLY ONE 2_PR SHOT (2).jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.