Skip to main content

BEAUTY NEWS

Φωτοθεραπεία στα μαλλιά!

Ως τώρα γνώριζες και εσύ μόνο εκείνη του προσώπου... Σωστά;


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η φωτοθεραπεία επεκτάθηκε και στο τριχωτό, ενώ μια βραβευμένη συσκευή, η Theradome (theradome.com), εφαρμόζεται σαν κράνος κατά της απώλειας μαλλιών. Η συσκευή χρησιμοποιεί υψηλής απόδοσης lasers, συνολικά 40, τα οποία διαχέουν ενέργεια σε όλη την επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής. Σύμφωνα με μελέτες, το φως του ήπιου laser βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, επιτρέποντας στους θύλακες της τρίχας να οξυγονώνονται καλύτερα. Τα μαλλιά γίνονται πιο γερά, υγιή, αυξάνεται ο όγκος της τρίχας, ενώ μπορεί να αρχίσει η έκφυση νέων τριχών.

Η θεραπεία ενδείκνυται και μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, καθώς επιταχύνει το χρόνο αποθεραπείας. Η φωτοθεραπεία συστήνεται 2-4 φορές/εβδομάδα. Τα αποτελέσματα συνήθως είναι ορατά μετά από 12 εφαρμογές, ενώ η χρήση του κράνους αντενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας.

a3aee8924c2fe25a786a8ad41c18bf67.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30