Skip to main content

BEAUTY NEWS

4+ 1 ολοκαίνουργια προϊόντα για το νεσεσέρ της άνοιξης

Ώρα να κάνεις "up date" στο περιεχόμενο του νεσεσέρ σου


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Όπως ξεκινάμε κάθε τέτοια εποχή να αναβαθμίζουμε την ντουλάπα μας, το ίδιο κάνουμε και με το νεσεσέρ μας δε νομίζεις; Φρέσκες αποχρώσεις, μυρωδιές και υφές τραβάνε την προσοχή μας και μας προσκαλούν σε ένα νέο παιχνίδι ομορφιάς και ανανέωσης.

vanity.jpg

 

Τσέκαρε τα παρακάτω:

Solar Flare Eye Shadow Kit

IMC_SolarFlare_EyeShadowKit_Soldier_gracol.jpeg

Πέντε πλούσιες, υψηλής χρωστικής, ιριδίζουσες PurePressed® EyeShadows, που συνδυάζονται τέλεια ή και μόνες τους και φοριούνται εύκολα όλη μέρα!

⦁ Cosmic – μεταλλικό καφέ-μελιτζανί

⦁ Flash – μεταλλικό βαθύ ροζ 

⦁ Corona – μεταλλικό βαθύ γκρι-αρζαν

⦁ Sunspot – μεταλλικό ροδακινί μπεζ 

⦁ Aurora – μεταλλικό ivory

⦁ Γράφουν τέλεια χάρη στην υψηλής περιεκτικότητας χρωστικής τους & παραμένουν σταθερές για ώρες, δίνοντας ένα υπέροχο look μακράς διάρκειας.

⦁ Μπορούν να εφαρμοστούν με στεγνό ή και με υγρό πινελάκι για ακόμη πιο έντονο χρωματικό αποτέλεσμα. Ειδική σύνθεση με βοτανικά εκχυλίσματα & ενυδατωμένο πυρίτιο που απαλύνουν, προστατεύουν & περιποιούνται το δέρμα.

⦁ Χωρίς ερεθιστικά συστατικά, κατάλληλες για ευαίσθητα μάτια.

Οι φόρμουλες της νέας σειράς Barnängen Oil Intense είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν εντατική ενυδάτωση στο πολύ ξηρό δέρμα. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από τη σκανδιναβική φύση και τα πανέμορφα άγρια τριαντάφυλλα. 

Barnängen Oil Intense Body Balm

 

Body Balm Oil Intense 200ml.jpg

 

Οι φόρμουλες της νέας σειράς Barnängen Oil Intense είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν εντατική ενυδάτωση στο πολύ ξηρό δέρμα. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από τη σκανδιναβική φύση και τα πανέμορφα άγρια τριαντάφυλλα. Η σειρά αποτελείται από Body Lotion, Αφρόλουτρο και Body Balm. Το Body Lotion Oil Intense παρέχει στο πολύ ξηρό δέρμα διαρκή ενυδάτωση. Το Αφρόλουτρο Oil Intense δίνει στο ξηρό δέρμα μια βελούδινα απαλή αίσθηση, ενώ το Body Balm είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει ακόμα πιο εντατική & βαθιά περιποίηση στο δέρμα. Τα προϊόντα Barnängen Oil Intense είναι vegan, δεν έχουν σιλικόνη ούτε parabens κι είναι κατάλληλα για πολύ ξηρό δέρμα.

Inglot Lab Face Oils

 

face_oils_1.jpg

 

Παρά τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, το δέρμα σου μπορεί να παραμείνει σωστά ενυδατωμένο και αναζωογονημένο και μάλιστα για ώρες! Μόλις μία σταγόνα από τα νέα Inglot Lab Face Oils είναι αρκετή για να σου χαρίσει ενυδάτωση με μεγάλη διάρκεια. Το Sunrise Drop Face Oil εξασφαλίζει διαρκή ενυδάτωση και βελτιώνει την ελαστικότητα και την πυκνότητα του δέρματος. Ελέγχει την έκκριση σμήγματος αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λεία. Μια μικρή ποσότητα από το Spotlight Drop Face Oil μπορεί να κάνει το δέρμα σου να ακτινοβολεί από φρεσκάδα, καθώς συσφίγγει τους διευρυμένους πόρους και περιορίζει την έκκριση σμήγματος. Χάρη στο Dream Drop Face Oil, το όνειρο κάθε γυναίκας γίνεται πραγματικότητα: πρόσωπο χωρίς ρυτίδες με απαλό και σφριγηλό δέρμα! Η εφαρμογή του λειαίνει τις ρυτίδες και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα της δίνει φως και προσφέρει ενυδάτωση με διάρκεια, αφήνοντας την αίσθηση του αναζωογονημένου δέρματος.

Herbal Recovery Signature Moisturizing Lotion 

 

jurlique.jpg

 

Η σειρά Herbal Recovery Signature της Jurlique,περιέχει ένα μοναδικό μίγμα από αγνά ισχυρά βοτανικά εκχυλίσματα.  Εκχυλίσματα από μυριόφυλλο και από μπουμπούκι Ιαπωνικού κέδρου συμβάλλουν στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Τα εκχυλίσματα της ρίζας μολόχας και τρίχρωμης βιολέτας βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και το εκχύλισμα από το μπουμπούκι Ιαπωνικού κέδρου λειτουργεί ως μια φυσική ασπίδα για την προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.  
Βασικό συστατικό: Το εκχύλισμα από το μπουμπούκι Ιαπωνικού κέδρου μειώνει την εμφάνιση της θαμπής όψης στην επιδερμίδα και χαρίζει φωτεινότητα.

Ελληνικό Γιαούρτι Κρέμα Ματιών, Korres

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ.jpgΔροσερή κρέμα ματιών για 48ωρη ενεργή ενυδάτωση με στοχευμένη δράση σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους. Εμπλουτισμένη σε πρεβιοτικά και προβιοτικά, πρωτεΐνες Γιαουρτιού, ενυδατικό πλέγμα βιοπολυμερών και εκχύλισμα rhodiola rosea, προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και τόνωση, χαρίζοντας ανανεωμένο και ξεκούραστο βλέμμα. Το ειδικό κεραμικό tip εφαρμογής του προϊόντος προσθέτει στην εμπειρία χρήσης ένα μοναδικό cooling effect, συμβάλλοντας στη βελτίωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος. Η ΚΟΡΡΕΣ υπήρξε η πρώτη μάρκα παγκοσμίως που ενσωμάτωσε το γιαούρτι σε καλλυντική φόρμουλα, το Yoghurt Cooling Gel το 2003, μεταφέροντας στο ακέραιο την ισχυρή ενυδατική δράση του σε ένα προϊόν, που κατέληξε συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού και διεθνές best-seller της μάρκας. 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.