Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτός είναι ο νέος τρόπος να φορέσεις το άρωμά σου

Ειδικά όσο ανοίγει ο καιρός και δεν επιθυμείς "βαριές" μυρωδιές


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Προκειμένου να τιμήσει την επέτειο ενός έτους για τη συλλογή Body Pleasures, η KILIAN παρουσιάζει τη WHITE TEA HAND CREAM, προσθέτοντας μια νότα αισθησιασμού και προσωπικής φροντίδας στην τέχνη του αρώματος.

Η συλλογή Body Pleasures περιλαμβάνει shower gels και body lotions προερχόμενα από έξι εμβληματικά αρώματα KILIAN, ενισχύοντας την τελετουργία του αρώματος στο σπίτι. Η WHITE TEA HAND CREAM αναγάγει την προσωπική φροντίδα στο σπίτι σε κάτι υψηλό και την κάνει διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή – ακόμα και στα ταξίδια. Αποτελώντας ένα διαφορετικό τρόπο να φορέσει κάποιος ένα άρωμα, συνδέεται άρρηκτα με τη φιλοδοξία της KILIAN να κάνει το άρωμα ορατό – ένα αισθητικό και αισθησιακό αποτύπωμα που μπορεί να απολαύσει κανείς καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

KILIANGREAM.jpg 

Η WHITE TEA HAND CREAM είναι μια ολοκαίνουρια σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη να αντικατοπτρίζει την ουσία της ιδανικής κρέμας χεριών: να είναι γρήγορη στην απορρόφηση, να αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια και να είναι απλά εθιστική στην ευωδιά.

Το άρωμα της έχει επίσης διαμορφωθεί ειδικά έτσι ώστε να αναδύει τη δροσερή, ανακουφιστική και εκλεπτυσμένη αίσθηση του να απολαμβάνεις λευκό τσάι βαθιά μέσα σε ένα δάσος από bamboo. Ο συνδυασμός από κίτρο και πράσινη μιμόζα προσδίδει μία καθαρή και εμψυχωτική διάθεση τόσο στις αισθήσεις όσο και στα χέρια, τα οποία αφήνονται απαλά.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους