Skip to main content

BEAUTY NEWS

4 νέα ενυδατικά σώματος που είναι must για το καλοκαίρι!

Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει είναι ακόμα πιο απαραίτητη η περιποίηση του σώματός μας με πρωτοποριακά προιόντα τα οποία θα σφραγίσουν την υγρασία στο δέρμα μας και θα καταπολεμήσουν ξηροτητα και αφυδάτωση. Διάλεξα για εσένα 4 ολοκαίνουργια και αποτελεσματικά ενυδατικά σώματος που θα γίνουν must have στις διακοπές σου! 

Έλα να τα γνωρίσουμε:

 

Body Soufflé, Korres

Είναι για... φάγωμα! (Σχεδόν)

Κρέμα σώματος με mousse υφή που απορροφάται εύκολα και προσφέρει αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα, πλούσια ενυδάτωση και ελαστικότητα στην ξηρή επιδερμίδα. Ενισχυμένο με 2 τύπους υαλουρονικού, αντιοξειδωτικό sea water και φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, βοηθά στην μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας προστατεύοντάς την από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς ρύπους.

 

 

korres.athens_57623871_441924123281311_7016916270163011157_n.jpg Body Souffle - whipped - Mango_800x800.jpg  Ideal Body της Vichy  Το νέο Baume / Balm σώματος της σειράς με κρεμώδη υφή είναι ιδανικό για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες για την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος. Για 1η φορά η Vichy συνδυάζει Υαλουρονικό Οξύ και LHA με 10 φυτικά έλαια για να αποκτήσουν οι γυναίκες την ιδανική ποιότητα της επιδερμίδας και στο σώμα: πιο ελαστική, πιο λεία, πιο ομοιόμορφη. Vichy_Ideal_Body_Baume_200ml.jpg   

 

Love Beauty and Planet   

Η Κρέμα Σώματος Delicious Glow περιέχει πλούσιο βούτυρο murumuru και το λεπτό, ζεστό και λουλουδάτο άρωμα ροδοπέταλων από την Κοιλάδα των Ρόδων στη Βουλγαρία. Παρέχει απίστευτη ενυδάτωση έως και 24 ώρες, για επιδερμίδα με εξαιρετική εμφάνιση και υπέροχη αίσθηση. Μην ξεχνάτε, οι κρέμες σώματός μας δεν περιέχουν χρωστικές και κάνουν εσάς και τον πλανήτη λίγο πιο όμορφους. Το φυσικό βούτυρο murumuru, που περιέχεται στην σύνθεση μας, προέρχεται από το λευκό λίπος που περιέχουν οι καρποί του φοίνικα murumuru στον Αμαζόνιο. Αυτό το βούτυρο είναι γνωστό ότι ενυδατώνει βαθιά και βοηθά στην απαλότητα και στην προστασία ενάντια στην ξηροδερμία.

 

 

  lovebeautyandplanet_60268660_468333053924257_3185259683402215868_n.jpg    

 

 

BODY YOGURT - ΚΑΝΝΑΒΗ & ΚΑΡΥΔΑ, Messinian Spa

 Το Messinian Spa αναζωογονητικό και ελαφρύ γιαούρτι σώματος, με το απολαυστικό, φυσικό άρωμά του, ενυδατώνει την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την μεταξένια και απαλή. Περιέχει πρωτεΐνες γιαουρτιού, έλαιο κάνναβης, έλαιο καρύδας, πανθενόλη, βιολογική αλόη, ΠΟΠ και βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, που θα προστατέψουν το δέρμα σας και θα βελτιώσουν την ελαστικότητα και την υγρασία του. Το λάδι κάνναβης είναι πλούσιο σε φυτοθρεπτικά συστατικά και έχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ των ωμέγα-3 και ωμέγα-6 απαραίτητων λιπαρών οξέων, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη βέλτιστη υγεία του δέρματος. Ιδανικό για ξηρές, ευαίσθητες, ερεθισμένες και εκτεθειμένες στον ήλιο επιδερμίδες  

 

 

 

 

 

27b4275cdf67fac8ef7af010ec180724_XL.jpg    

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.