Skip to main content

BEAUTY NEWS

Είναι η νέα μούσα του οίκου Chanel και είναι απλά υπέροχη!

Με αφορμή τα ευχάριστα νέα, ας θυμηθούμε 6 φορές που η Margot Robbie μας μάγεψε με την ομορφιά της! 


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Ο γαλλικός οίκος μόδας Chanel, ανακοινώνει τη νέα εκπρόσωπό του για τις δημιουργίες υψηλής αρωματοποιίας του. Ο λόγος για την πανέμορφη και ταλαντούχα Χολιγουντιανή σταρ, Margot Robbie. Με καταγωγή από την Αυστραλία, η Margot Robbie έγινε ευρέως γνωστή το 2013 για την καθηλωτική της ερμηνεία στην ταινία The Wolf Of Wall Street του Martin Scorsese στο πλευρό του Leonardo DiCaprio. Στη συνέχεια, ήταν υποψήφια για Όσκαρ υποδυόμενη το 2017 την πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ, Tonya Harding, στην αυτοβιογραφία I, Tonya την παραγωγή της οποίας ανέλαβε η εταιρεία της LuckyChap Entertainment. Η εν λόγω εταιρεία παραγωγής ιδρύθηκε το 2014 από την ίδια με σκοπό την προώθηση δυνατών γυναικείων ιστοριών.

 

MARGOTT.jpg

 

To 2018 υποδύθηκε την Βασίλισσα Ελισάβετ στην ταινία Mary Queen Of Scots του Josie Rourke ενώ αναμένουμε φέτος την ερμηνεία της στην ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood, δίπλα στους Brad Pitt και Leonardo DiCaprio.
Από το 2018 ενσάρκωσε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτόν της πρέσβειρας μόδας του οίκου Chanel για τη συλλογή Coco Neige (Fall-Winter 2018-2019), ενώ σήμερα, ο οίκος Chanel ανακοινώνει ότι αποτελεί μούσα των αρωμάτων του οίκου.

 

SHOT.jpg

 

 

{igallery id=3082|cid=14|pid=1|type=category|children=0|addlinks=0|tags=|limit=0}

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.