Όμορφα και υγιή μαλλιά όπως τα ονειρεύεσαι

Με ελληνική υπογραφή και εξακριβωμένα αποτελέσματα...

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Αν αναζητάς επαγγελματική περιποίηση η οποία θα εξασφαλίσει στα μαλλιά σου τη ζωντάνια, τη λάμψη και γενικότερα την εμφάνιση που τους αξίζει, τότε τα προϊόντα ΚΥΑΝΑ είναι η απάντηση! Και δεν είναι απλά μια εξακριβωμένα επαγγελματική λύση στην περιποίηση των μαλλιών,  αλλά και μία ελληνική πρόταση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα αντίστοιχα brands. Τα καινοτόμα προϊόντα KΥΑΝΑ για τα μαλλιά, εγκεκριμένα από τους κομμωτές και δοκιμασμένα στα πιο απαιτητικά μαλλιά, ακολουθούν τις παγκόσμιες νέες τάσεις και τεχνικές. Έτσι, καταφέρνουν να καλύπτουν τις ανάγκες για κάθε τύπο μαλλιών.  

Η ελληνική εταιρεία ΚΥΑΝΑ, έχοντας εδώ και 13 χρόνια σημαντική παρουσία στο χώρο των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου, μοιράζεται μαζί μας το πάθος για όμορφα μαλλιά! Πάντα στο πλευρό του επαγγελματία κομμωτή, παρέχει υποστήριξη και υπηρεσίες, που ξεπερνούν κάθε προσδοκία και βοηθούν τους φίλους κομμωτές να εξελίσσονται συνεχώς.

 

herboria max.jpg

 

Στόχος της ΚΥΑΝΑ παραμένει πάντα η βοήθεια προς τους συνεργάτες της, ώστε να κάνουν και εκείνοι τη διαφορά! Να δημιουργήσουν υπέροχα stylings, αποχρώσεις και φυσικά να διατηρήσουν την ποιότητα των μαλλιών κάθε γυναίκας σε άψογη κατάσταση.

Η τεχνογνωσία είναι αυτό που την ξεχωρίζει, επιτρέποντας τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά, με σκοπό την πλήρη κάλυψη, τόσο του επαγγελματία κομμωτή, που αναζητά συνεχώς προϊόντα με υψηλά standards, όσο και του τελικού καταναλωτή, που θα προτιμήσει value for money πολύτιμα προϊόντα για τα μαλλιά του.

 

​​evozen.jpg

 

Τα προϊόντα KYANA θα τα βρείς σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.yourcosmetics.gr.

 

LifeBox new.jpg

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares